Sony

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Premiummobile.bg ви предлага да откриете перфектния таблет Sony за вашите нужди, с който да се забавлявате, образовате и управлявате текущите си ежедневни задачи. Отлично качество на моделите Сони и невероятно изгодни цени – това е, което ще откриете в нашия магазин, придружено от още много примамливи предложения.

Фаблетите на гиганта Sony са проектирани така, че да покрият всички критерии за бързина, лекота на управление на задачите и удобство при работа с една ръка при всякакви условия. Различни като размер и големина на дисплея, всички устройства Sony са еталон за отлична функционалност при работа с всяко едно приложение.

С ултра тънък и елегантен корпус, всички Sony таблети са изключително леки и удобни. Едно такова устройство можете да подарите на своето дете без никакви притеснения, защото моделите от тази серия, освен всичко друго са и изключително здрави и защитени от всякакви външни и механични въздействия – изпускане, надраскване и омокряне.

Устройствата от серията Xperia предлагат на всеки потребител едно уникално изживяване под въздействие на най-живата и ярка картина и звук. Със своите от 8 до 10.1 инчови Full HD дисплеи с висока резолюция на изображението, вие ще бъдете омагьосани от най-наситените цветове и най-силния контраст, така че да имате оптимално добро наблюдение при всякакви условия и степен на осветеност.

Звук, който ще ви остави без думи

От Sony със сигурност знаят как да предложат най-чистия звук чрез своите устройства. Специалните технологии, разработени от компанията ви предоставят аудио с висока честота на дискретизацията и допълнителна поддръжка за цифрово изолиране на външните шумове, така че да можете да чуете звукови детайли, които са недоловими при всички останали устройства, предлагани на пазара.

Бързина на управление и свързване

Ако бързината е важна за вас, то таблетите Sony са най-подходящи от всичко, което съвременния пазар предлага. Снабдени с най-мощните процесори, те ви осигуряват светкавично осъществяване на всякакви уеб връзки. Някои от моделите на този производител са сертифицирани с най-високия рейтинг за водо и прахоустойчивост, а това е гаранция, че нищо няма да попречи на вашия Sony таблет да работи с максималния си капацитет.

Вземете още сега своя уникален таблет Сони на изгодна цена или на изплащане, чрез любезното посредничество на нашите финансови партньори. Не отлагайте за утре това, което можете да имате още днес.