Samsung

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Samsung винаги са били едни от иноваторите и водещата марка в света на таблетите. Те винаги са били една крачка пред другите и това не е случайно. Устройствата на корейците имат всички възможни екстри и добавки, от които един обикновен потребител би имал нужда. Те са бързи надеждни и със страхотен дизайн. Могат да се похвалят със завидни постижения от страна на производителността на процесорите и копроцесорите инсталирани във всеки техен таблет. Дизайнът на Самсунг е стилен и изчистен, а корпусите са направени от изключително здрави сплави, които предпазват Galaxy Tab от външни фактори като изпускане, заливане или надраскване. Всеки един таблет Samsung можете да закупите на топ цени и на изплащане от PremiumMobile.bg с помощта на нашите партньори от трите големи банки, които предлагат стоково кредитиране.

Samsung – Възможност за свободен избор

Спирайки се на устройствата на голямата корейска марка, пред вас се разкрива огромна възможност за свободен избор. Вие можете да избирате между най-добрите модели фаблети, предлагани днес, за да разполагате с максимално удобство при организиране на своите ежедневни задачи. Таблети Samsung са подходящи за всички – за хората на бизнеса, изкуството, науката и за тези, които просто обичат забавленията.

Избор на свързаност

С уникалните модели таблет Самсунг, вие имате няколко опции за избор на свързаност. Според вашите нужди и предпочитания, вие можете да изберете мобилна връзка чрез Wi-Fi, 3G или LTE, така че да разполагате с достъп до нужната информация по всяко време и навсякъде. Изборът на свързаност ви дава възможност да работите оптимално със своето функционално устройство – да сваляте приложения, да гледате видео и да играете забавни игри.

Избор на размер на дисплея

По този показател от Samsung отново ви дават възможност да избирате това, което е най-удобно и подходящо за вашите нужди. Повечето таблети Самсунг идват с различен размер на дисплея, което ви позволява да избирате между модели с диагонал на екрана от 7 до 9.6 инча. Който и от тях да изберете, можете да бъдете напълно убедени, че ще получите отлична разделителна способност, висока резолюция на изображението, наситени и живи цветове – за едно невероятно зрително изживяване.

Здравина и устойчивост на корпуса

По този показател корейският производител не ви дава никакво право на избор. Всички Samsung таблети са изработени от най-качествените и здрави сплави, така че вашето устройство да бъде напълно защитено при неблагоприятни външни въздействия. Изпускане, надраскване и контакт с течности – това вече не бива да ви притеснява.

Операционна система Android

По този параметър отново сте лишени от избор, защото всички модели таблети на тази марка са обвързани с функционалната операционна система Android, с помощта на която можете да използвате най-иновативните технологични приложения, които ще ви позволят да организирате ежедневните задачи по най-удобния за вас начин.

Таблет Samsung на изплащане

Липсата на достатъчно финансови средства не бива да бъде причина да се лишите от нещо, което би могло да направи живота ви по-забавен, а работата ви – перфектно организирана. Premiummobile.bg ви дава възможност да вземете още днес Samsung таблет на изплащане и страхотни цени, възползвайки се от изгодните предложения на нашите финансови партньори.