LG

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Таблетите на големия гигант не отстъпват по достойнства от останалите устройства на марката. При тях веднага се забелязват изтънчените линии и безспорната функционалност, които винаги впечатляват потребителите. При LG не можем да не забележим комбинацията между удобството, което дава един смартфон и мощността, характерна само за таблетите.

Дизайн

Дизайнът на устройствата се отличава с нежни и елегантни извивки, които правят работата с приложенията изключително лесна и приятна. Ултра тънкият и лек корпус на устройствата от тази категория ги прави невероятно подходящи за натоварените хора, които търсят бърза и надеждна връзка навсякъде, където се намират в момента. Здравите сплави, на които LG се доверява при изработката на своите устройства ви гарантират дълъг експлоатационен живот на апарата, дори при неблагоприятни механични въздействия.

Уникален Full HD екран

Ако трябва да посочим само малка част от достойнствата на таблети LG, то това със сигурност ще бъде техният уникален IPS LCD capacitive touchscreen. Това е характеристика, с която от компанията производител винаги са успявали да спечелят хората, търсещи едно ново преживяване за сетивата.

Високата резолюция на изображението ще ви позволи да се потопите в приказния свят на най-ярките и живи цветове и най-оптималния контраст при използване на приложенията, при гледане на видео, забавление с най-новите игри и всички останали функции на устройствата. Независимо дали сте на открито или в помещение – вие ще имате отлична видимост при всякакви условия и при всякакъв ъгъл на наблюдение.

Мощен и продуктивен процесор

Търсите бързина при сърфиране в мрежата и висока продуктивност от своя таблет? LG отговарят напълно на вашето търсене. Четриядреният Quad-core ,Cortex-A7 процесор с операционна система Android OS, v4.4.2 (KitKat) ви обещава светкавична бързина при работа с приложенията, а също и при сваляне на музика, сърфиране в мрежата и браузване в социалните мрежи.

Невероятно лесната и приятна работа с апаратите се дължи в голяма степен на функционалните апликации – Qslide, Slide Aside и Life Square. Няма как да не се влюбите в един таблет LG, особено ако търсите удобство, стил и здравина на корпуса. Premiummobile.bg ви дава възможност да се докоснете до иновативните разработки на марката LG още днес, като ви позволява да закупите всеки един таблет от серията на изплащане.