Lenovo

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Lenovo е третата корпорация в света, която продава най-много смартфони, таблети и преносими устройства. Те са наследници на легендарните IBM и имат пълно право да застанат срещу основните си конкуренти Samsung и Apple. Продуктите на Lenovo са на високо ниво и завидно качество. Разполагат с няколко гами продуктови линии - от устройства за бизнес клиенти, които имат нужда от производителност и мощ, до обикновени хора, които използват устройствата си за ежедневните занимания като Facebook, Skype, Twitter и сърфиране в интернет. Таблети Леново не отстъпват по нито един показател на доказалите се в бранша големи конгломерати.

Леново са таблети, предназначени специално за хората, които знаят какво искат от едно мобилно устройство. Повечето модели на наследника на IBM поставят ново начало в начина, по който мини компютрите функционират – като се започне от иновативния дизайн на корпуса и приложенията, та чак до невеорятно дългия работен режим на батерията.

Революция в модерните технологии

Ако търсите универсално мобилно устройство с различни режими на работа, то повечето Lenovo таблети имат какво да ви предложат. Със 7 до 8 инчови IPS дисплеи и операционна система Android, тези устройства ви позволяват да правите всичко, което бихте могли да правите на персоналния си компютър, докато се разхождате в парка, присъствате на важна бизнес среща или подготвяте своята презентация.

По-малък разход на енергия

Иновациите при проектиране на устройствата на Lenovo позволяват на батерията да работи много по-дълго с един заряд от всички останали устройства на пазара. Това се дължи на специално изградените за целта системи, позволяващи да се редуцира топлината там, където тя е критична. Това се случва благодарение на супер тихите и икономични вентилатори, осигуряващи минимално напрежение върху системните компоненти, по-нисък разход на енергия и повече удобство при ползване на системата.

Иновации

При всеки таблет Lenovo иновациите никога не са малко. Те се забелязват при твърдите дискове, предотвратяващи загубата на данни, както и при динамичното управление на мощността, позволяваща минимална консумация на енергия и много по-дълъг работен живот на устройството при полеви условия.

Микрофоните, свеждащи до минимум нивото на страничните шумове при уеб разговори са просто поредния пример за революционните постижения на инженерите на компанията и новаторското им мислене, което отваря нова страница в работата с мобилните устройства. Разстоянието между отделните клавиши и тяхната височина е поредният пример за стремеж да се осигури максимално удобство на потребителя, като се елиминират напълно грешките при писане.

Марката Lenovo е спечелила до момента над 100 приза за иновации в дизайна на своите устройства. За модерния човек това съвсем не е без значение, тъй като дори най-дребните детайли в дизайна на едно устройство могат да затруднят или да улеснят максимално работата с него.

Premiummobile.bg ви дава възможност да вземете още днес таблет Леново на изгодна цена или да го закупите на изплащане, доверявайки се на едни от най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране в страната.