Huawei

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Таблетите с марка Huawei може да не са звездите сред този вид устройства, но те със сигурност имат не малко предимства. Първото, което насочва купувача към апаратите на този производител е цената – това са бюджетни модели, покриващи всички функции на този тип устройства. Хуауей са стилни и тънки, изработени от качествени сплави.

Дизайн

Дизайнерската линия при 8-инчовите Android – MediaPad таблети е стилна и елегантна. Няма как да не ви впечатлят минималните габарити на моделите, както и леката алуминиева сплав, от която е изработен гърбът при повечето устройства. Предният панел е покрит със здраво защитно стъкло, което ще предпазва устройството от неблагоприятни механични въздействия – надраскване, намокряне и изпускане.

Звук

С таблети Huawei ще можете да се насладите на уникално чист звук. Моделите на марката са оборудвани с два стерео високоговорителя с характерната за марката Huawei SWS (Super Wide Sound) аудио система. В решетката на горния говорител е интегриран системен индикатор, чиято функция е да сигнализира при различни събития, протичащи по време на работа, включително за състоянието на батерията по време на зареждане, получени SMS, поща и др.

Камера

Предната камера при апаратите Huawei е оборудвана със сензори за близост и осветеност, така че да се осигури отлично качество на изображението при видео връзки или самозаснемане. 5 мегапикселовата основна камера е разположена в горния сегмент на задния панел. Тя разполага с опция за автофокус, което е почти задължително за всички съвременни устройства от този тип.

Дисплей

При някои таблети Huawei дисплеят е с 8-инчовата IPS-матрица с резолюция от 1280 х 800 пиксела, отговаряща напълно на плътността на пикселите от 188 ppi. Няма как да не ви впечатли капацитивният сензорен слой, поддържащ до 10 едновременни докосвания и използващ олеофобично покритие с добро качество. Възможността за регулиране на яркост и контраст ви позволяват да изберете най-доброто качество на изображението за конкретните ви нужди.

Таблет Huawei на изплащане

Premiummobile.bg ви предлага таблет Huawei на невероятно изгодни цени, като тази оферта става дори още по-изгодна, в случай че решите да вземете своето функционално устройство на изплащане. Наши финансови партньори са едни от най-големите институции, предлагащи стоково кредитиране на територията на страната, които могат да ви предложат изгодни условия при закупуване на всички наши продукти с отложено плащане.