Asus

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Premiummobile.bg ви предлага едни от най-удобните мобилни устройства на марката Asus, която не може и не бива да бъде подмината. В тази категория ще откриете вероятно най-сполучливото съчетание между таблет и мобилен телефон, предлагащо най-важните и търсени функции на двете устройства – възможност за разговори и бърз достъп до всяка информация, която ви е нужна в момента.

Asus Fonepad - Едно сполучливо съчетание между таблет и мобилен телефон

Таблети Asus разполагат с бърз и мощен процесор, осигуряващ оптимално управление на различните приложения при всякакви условия и най-вече в екстремни ситуации. Дизайнът на всички модели на марката Асус комбинира перфектно класическа визия с деликатност и изтънченост, каквато не сте виждали до момента. Лъскав гръб и тънка сребриста лайсна, очертаваща приятно заоблените контури допълват стилната визия на различните модели.

Висока производителност и функционален ZenUI потребителски интерфейс

Характерна за повечето Asus таблети е високата производителност на процесора, дължаща се на обвързаността с Intel. Всяка операция с устройството, включително тежките игри в Google Play се изпълняват плавно и леко, което се допълва от чудесната визия и отлична функционалност на ZenUI потребителския интерфейс на тези модели.

Дълъг живот на батериите

Това, което потребителите искат от един Asus таблет или Fonepad е дълъг живот на батерията и това тяхно желание е напълно удовлетворено. При моделите Fonepad например получавате 10 часа непрекъсната работа на устройството с един заряд, 619 часа в режим на готовност при 3Gмрежите и до 30 часа време за разговори, благодарение на издръжливата Li-Polymer батерия.

Фаблетите Asus ви гарантират перфектно качество на снимки и видео, благодарение на 0.3 мегапикселовата предна и 2 MP задна камера, снабдена допълнително с автофокус при видеозаснемане за още по-добро качество на видеоклиповете, направени от вас. Таблети Асус, които ви предлагаме са с различен размер на дисплея – от 7 до 10.1 инча, за да може всеки да избере това, което е най-подходящо и удобно за него.

Таблети Асус на изплащане

Premiummobile.bg ви предлага едни от най-добрите условия за покупка на Asus таблети. Атрактивни цени, високо качество на моделите, бърза доставка и възможност да закупите всеки модел на изплащане. Нашите финансови партньори са едни от най-големите и утвърдени институции, предлагащи стоково кредитиране на родния пазар и с тяхното любезно съдействие вие можете да притежавате още днес едно модерно и функционално устройство.