Apple

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
В тази категория ще намерите таблети и мини фаблети на добре познатата ни американска марка - Apple. Всеки един от тях можете да сравните с друг продукт, да попитате наш сътрудник за него или просто да разгледате параметрите и характеристиките им. Разбира се можете да вземете всеки един от тях на изплащане чрез всеки един от 3-те големи кредитори на стокови кредити в България. Просто изберете продукта, срока за изплащане и разбира се банката кредитор. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите.

За хората, които винаги искат най-доброто

Apple е марка, специално предназначена за хората, които търсят най-доброто. Таблетите от тази серия са разбира се отлични като качество, функционалност и технологичност, но това, което ги отличава от всички останали устройства е високата им класа. Марката Apple е символ на престиж и класа, каквито голяма част от потребителите търсят. Ние от Premiummobile.bg сме готови да предложим всичко това на едни от най-изгодните цени.

Различни размери

При марката Apple нищо не е случайно. Гигантът в сферата на високите технологии е заложил на разнообразието при размера на различните устройства, така че всеки да открие това, което отговаря на неговите изисквания. От Apple mini със 7.9 инчов Retina дисплей до Apple iPod Air с диагонал на екрана 9.7 инча, вие получавате едно ново визуално изживяване, каквото не сте виждали до момента.

Мощни и функционални приложения

Таблетите с марка Apple винаги идват с най-мощните и функционални приложения. С тяхна помощ вие ще можете да организирате перфектно ежедневните си задачи и също да сърфирате свободно в мрежата, да гледате видео, да четете, да изпращате имейли и да редактирате документи, снимки и видео файлове. Приложенията, предлагани в App store са специално създадени за безупречния Retina дисплей на тези устройства.

Качество на дисплея, каквото никой друг не може да предложи

Марката Apple е лидер на пазара и това едва ли ще се промени някога. Само iPod Apple може да ви предложи невероятно тънък силует на корпуса в съчетание с недостижимия като качество на изображението Retina дисплей. При таблетите от този висок ценови клас имате гарантирани по-ярки и живи цветове с много по-силен контраст. Фаблети Apple са единствените устройства в света с минимално отражение на дисплея, което се дължи на специалното антирефлексно покритие.

Над 10 часа работа с устройството ви гарантират супер издръжливите Li-Polymer батерии – сигурност, която няма да остане незабелязана от потребителите и най-вече от хората на бизнеса, търсещи перфектна свързаност и бърз достъп до информация по всяко време на деня и нощта. Вие можете да вземете Apple таблет на изплащане, възползвайки се от изгодните оферти на нашите финансови партньори.

За да притежаваш Apple не е необходимо да си богат – нужно е само да различаваш и цениш качественото.