Acer

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Предлагаме ви невероятно разнообразие от фаблети и таблети Acer, с чиято помощ ще имате едно изключително удобно и функционално устройство. Подходящи за работа, забавление и обучение, всеки таблет на марката Acer е избора на една огромна категория потребители – тези, търсещи апарат с висока производителност, най-новите технологични приложения и не на последно място – изгодна цена.

Стилен дизайн

Ако трябва да опишем таблети Acer с една дума, то това със сигурност ще бъде функционалност, но високият стил при проектирането на конструкцията също не може да остане незабелязан. Фините, изтънчени линии, оформящи панела, наред със здравината на материалите ще ви дадат възможност да използвате своя таблет безпроблемно при всякакви условия и то за много дълъг период от време.

Моделите от серията Aspire разполагат с допълнителна клавиатура, предназначена специално за хората, които използват устройството за работа или обучение. По-лесното писане на устройството е екстра, която не оставя потребителите безразлични, защото по този начин те получават невероятно удобство, което прави настолния компютър и лаптопа напълно заменими и ненужни.

С компактни размери и минимално тегло, устройствата от тази серия са подходящи както за деца, така и за много натоварени хора, на които се налага да работят често при екстремни условия. Батериите на тези устройства ви гарантират дълга употреба с едно зареждане – отлична възможност да прекарате деня на открито, забавлявайки се или работейки със своя отличен таблет Acer.

IPS капацитивен мултитъч екран

Екранът на ACER таблетите със сигурност ще ви накара да се насладите на невероятно ярка и жива картина. Наситените цветове, както и високият контраст на изображението ви дават възможност да виждате перфектно както в затворени помещения, така и на открито, когато гледате видео, четете, комуникирате със своите приятели и близки или играете на забавните игри.

Защо да закупите таблет Acer от Premiummobile.bg?

Ние ви предлагаме не само огромно разнообразие от модели, но и едни от най-изгодните цени за Acer таблети. Бързата доставка на закупените от нас продукти е още един плюс в наша полза, който в комбинация с възможността да върнете или замените закупеното от нас устройство ни прави предпочитан партньор от масовия потребител. Ние ви предлагаме лоялност, коректност и продукти с най-високо качество.