Таблети

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Универсалното мобилно устройство за хората, които са постоянно в движение, се нарича Таблет, а по-малкият му брат - Фаблет. Високоефективната батерия и ултралекият компактен дизайн позволяват на собственика си да сърфира в интернет и социалните мрежи през целия ден. В този раздел ще намерите актуалните в момента предложения за таблети и фаблети на пазара на конкурентни цени. Всеки един продукт над 150 лв. можете да закупите на изплащане от PremiumMobile.bg. Ние работим с 3-те големи банки, които могат да Ви отпуснат стоков кредит при страхотни условия и ниско оскъпяване. Просто изберете продукт, изберете банка кредитор и периода, за който желаете да изплащате устройството. Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите по Вашето закупуване на устройството.

Защо ви е необходим таблет?

Таблетът има своите безспорни предимства пред голяма част от модерните мобилни устройства. Колкото и да напреднаха иновациите при смартфоните, те не могат да заменят таблета по няколко критерия:

  • Не могат да осигурят достатъчно голям екран за ползване и четене на документи
  • Не поддържат всички функции, с които компютърът разполага
  • Не създават оптимално удобство на бизнес потребителите при достъп до базата данни

Фаблетът е със сигурност устройството, от което бизнес клиентите имат огромна нужда. Неговата лекота и удобен интерфейс позволяват бърз достъп до всички налични данни, без да е нужно да се използва компютър. Това е предимство, от което деловият потребител се нуждае по време на срещи, презентации и бизнес съвещания.

Това устройство е постоянно в ръцете на лекарите от американските сериали. Въпрос на време е той да влезе в употреба и в по-големите и престижни родни болници, тъй като неговата функционалност при осигуряване на бърз достъп до централната база данни пести огромно време, а това в медицинската практика е решаващо за адекватната реакция, особено при спешни случаи.

Какво можете да правите с това устройство?

Нашите евтини таблети са перфектното съчетание между компютър и мобилен телефон. Макар, че с него не могат да се извършат директни разговори, той дава възможност за напълно ефективна и бърза комуникация до всяка точка на Земята по всяко време и на всяко място. Също така може да използва огромна част от иновативните приложения, така че да стане още по-функционален и да улесни ежедневните дейности на всеки модерен човек.

Не всички таблети на ниски цени могат да използват всеки иновативен софтуер, тъй като различните версии на операционната система Android не са съвместими с всеки модел на различните производители. Въпреки това, някои удобни и функционални приложения са универсални и могат да се свалят на всеки модел, за да осигурят гъвкавост и лесно управление на ежедневните задачи.

Кои са универсалните приложения, съвместими с всички таблети?

Всеки евтин таблет, независимо от неговата марка и модел може да използва голям брой мултифункционални приложения, стига устройството да поддържа операционна система Android. Всяко от тях е удобство за модерния и забързан потребител, независимо дали той оперира в сферата на бизнеса, изкуството, науката или се обучава. Ето и два прости примера за приложения, които можете да инсталирате на своя фаблет:

  • PocketCloud Pro Remote Desktop

Това удобство е необходимо на всеки – от бизнес служителите на големите компании до студентите, които са запазили информация на своя компютър, която се налага да използват от разстояние. Това приложение ви дава достъп до домашния или фирмен компютър, независимо къде се намирате в момента. Единственото, което може да ви лиши от тази ценна възможност е липсата на добра интернет връзка, така че бъдете подготвени, ако смятате да ползвате на открито закупения от нас таблет на ниска цена, или на място без покритие на мрежа.

  • Google Docs

Този уникален App ви позволява да качвате и съхранявате всякаква информация – снимки, документи, презентации, лекции и др. Тази информация може също да се споделя с други потребители, ако потребителят им осигури достъп. Това приложение на Google е напълно безплатно и създава огромно удобство. Вашият таблет ще бъде вашият лек, ултратънък и най-ефективен сътрудник, затова не се колебайте да го вземете на изплащане още сега.