Sony

View as Решетка Списък

4 артикула

на страница
В низходящ ред
 1. Sony Xperia XA1
  399,00 лв.
 2. Sony Xperia XZ1
  759,00 лв.
 3. Sony Xperia XZ Premium
  999,00 лв.
 4. Sony Xperia XZ
  750,00 лв.
View as Решетка Списък

4 артикула

на страница
В низходящ ред
Sony е една от марките, които никой не вярваше, че след раздялата с Ericsson, ще успее да се изкачи отново до върха. Те са силни, иновативни и моделите Xperia могат да грабнат притежателите си в първия момент, в който се докоснат до тях. Те не могат да се похвалят с изящен дизайн, но има потребители, които се нуждаят точно от това - опростени телефони с максимално големи параметри. Камерите на всички устройства на Сони , са изпипани много прецизно и правят невероятни снимки както през светлата част от денонощието, така и през тъмната. Можете да вземете всеки един смартфон Sony на топ цена и на изплащане от PremiumMobile.bg. Свържете се с наш представител, за да разберете повече за услугата.

Sony са сред предпочитаните смартфони, поради много причини. Те отговарят максимално на критериите за функционалност, като това важи както за корпуса и размера на устройствата, така и за многобройните иновативни приложения, с които разполагат. Моделите Experia са символ на престиж и в същото време позволяват лесно управление на всички функции – удобство за хората, търсещи лекота при работа с телефона при всякакви екстремни условия.

Оперативна система Android

Телефони Сони предлагат бързо сърфиране и удобна работа с всички мрежи, благодарение на оперативната система Android. Със своя 4 ядрен процесор, те предлагат бърз достъп до всички мрежи, както и отлична защита срещу външни въздействия. Избирайки модел с висока влагонепропускливост и защита от прах, вие можете свободно да разчитате на своето смарт устройство както на открито, така и в силно замърсени и запрашени помещения.

Капацитивен 5 инчов дисплей

Моделите Experia на Sony предлагат дисплеи с дължина по диагонала от 4.7 до 5.5 инча. Чувствителният на допир, капацитивен дисплей ви улеснява максимално при управление на приложенията, както и при забавление с приятните игри, гледане на видео и търсене на информация в мрежата. С отлична резолюция и ярки цветове, смартфоните на Sony ви гарантират уникални снимки и видео заснемане при всякакви условия и степен на осветеност.

Дълъг работен живот на батерията

Li-Ionбатериите на Sony телефони са нещо, което със сигурност ще наклони везните в полза на марката. Повечето модели предлагат над 13 часа време за разговори и над 800 часа в режим на готовност. При някои представители на семейство Experia можете да се възползвате от опцията за бърз заряд, което е особено подходящо за потребителите, прекарващи значително време на открито

Защо телефони Sony от Premiummobile.bg?

Premiummobile.bg ви предлага уникално достъпни цени, особено ако следите внимателно нашите промоционални оферти. Решавайки да закупите мобилни телефони Солни именно от нашия магазин, вие можете да се възползвате от възможността да вземете най-новия модел на изплащане още сега, без значение какво е финансовото ви състояние в момента. По този начин можете да се радвате на уникален подарък днес, който да изплащате на достъпни вноски без никакви притеснения.

Ние предлагаме бърза доставка и гаранционни условия, отговарящи напълно на изискванията на действащата в страната нормативна уредба.