Samsung

View as Решетка Списък

16 артикула

на страница
В низходящ ред
 1. Samsung Galaxy A8
  749,00 лв.
 2. Samsung Galaxy A6 Plus
  559,00 лв.
 3. Samsung Galaxy A6
  489,00 лв.
 4. Samsung Galaxy S9 Plus
  1 429,00 лв.
 5. Samsung Galaxy S9
  1 239,00 лв.
 6. Samsung Galaxy J3 2017
  299,00 лв.
 7. Samsung Galaxy J7 2017
  439,00 лв.
 8. Samsung Galaxy S8
  999,00 лв.
 9. Samsung Galaxy Note 8
  Rating:
  100%
  1 369,00 лв.
 10. Samsung Galaxy J5 2017
  359,00 лв.
 11. Samsung Galaxy A5 2017
  539,00 лв.
 12. Samsung Galaxy S8 plus
  1 399,00 лв.
 13. Samsung Galaxy S7 Edge
  969,00 лв.
 14. Samsung Galaxy S7
  779,00 лв.
 15. Samsung Galaxy A3 2017
  459,00 лв.
View as Решетка Списък

16 артикула

на страница
В низходящ ред
В категорията Samsung, ще откриете всички модели Galaxy още от първите им серии до последните модели Note, или популярната S серия на марката. Моделите на Самсунг никога не свършват и марката се старае винаги да е актуална с новите си предложения, защото пазарът се развива с невероятно бързи темпове. В тази категория ще намерите най-много предложения на устройства на достъпна цена. За да закупите смартфон на изплащане, трябва да изберете продукт, банка кредитор, период на изплащане, след което наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите за Вашата покупка.

Защо смартфон с марка Samsung?

Съвременният потребител търси все по-високо качество, особено когато се касае за високотехнологични устройства. Мобилните телефони на престижната марка Samsung са доказателство, че технологиите могат да изпреварят търсенето на клиента, предлагайки технически характеристики и работни опции, които дори не сте предполагали, че може да ви потрябват.

Залагайки на телефони Самсунг Галакси, вие получавате най-иновативните технологии в комбинация с удобно за работа устройство. Характерните за всички модели Galaxy широки дисплеи ще ви позволят да се насладите на перфектна резолюция на изображението както при работа с високотехнологичните приложения, така и при заснемане на видео и снимки при всякакви условия и степен на осветеност.

Работата с всеки телефон Самсунг е не само лесна, но и изключително приятна. Оперативната система Android ви дава възможност да се възползвате от всички екстри, предлагани днес в сферата на високите технологии. Вашият Samsung ще ви позволи да бъдете мобилни, използвайки функции, предлагани само от най-качествените устройства.

Изгодни цени и условия

Premiummobile. bg ви предлага едни от най-изгодните цени за смартфони с такова качество. Избирайки нашия онлайн магазин, вие можете да се възползвате от уникални промоционални оферти, както и от примамливи предложения да закупите Samsung Galaxy на ниски цени и на изплащане. Това, че не разполагате с достатъчно свободни средства не бива да бъде причина да се лишите от перфектния смартфон днес.

Бързата доставка е нещо, с което нашият магазин е познат и с което екипът ни с право се гордее. Перфектно разработената система ни позволява да обработим в кратки срокове всички клиентски поръчки, така че избраният от вас продукт да бъде в ръцете ви само след 24 часа. Ние ви предлагаме невероятни гаранционни условия и възможност да се възползвате в пълна степен от своите права на потребител, съобразно действащите в страната нормативни уредби.

Разнообразие от модели и аксесоари

Разнообразието от модели с марка Samsung, което нашият магазин ви предлага може значително да затрудни вашия избор. Широката гама продукти, в същото време ви дава възможност да откриете всеки модел на този производител, в случай че предварително сте решили кое устройство на марката искате да притежавате.

Перфектните аксесоари, които ще откриете в нашия магазин ще ви позволят да осигурите максимална защита на своя смартфон при всякакви непредвидени обстоятелства и условия и в същото време ще го направят по-удобен за работа и различен от всичко, което сте виждали до момента.