Motorola

View as Решетка Списък

1 артикул

на страница
В низходящ ред
  1. Motorola Moto G5S
    329,00 лв.
View as Решетка Списък

1 артикул

на страница
В низходящ ред
В началото на ерата на мобилните комуникации Motorola бяха едни от иноваторите в бранша. Техните устройства се котираха високо и бяха доста желани. Имаха страхотни и невъобразими до тогава модели. Но... всяко нещо си има край. До преди няколко години телефоните на компанията бяха в застой и не се радваха на особен интерес. От година насам инженерите на компанията са влезнали в час със случващото се в момента, и могат да предложат на своите потребители устройства, които не отстъпват на големите марки по нито един показател. Моторола са стигнали до такова високо технологично ниво, че от Google им поставиха не леката задача да изработят поредният Nexus. Всяко едно устройство на марката можете да закупите на супер цена и на изплащане от PremiumMobile.bg.

Гигантът в производството на мобилни телефони Motorola се завърна на голямата сцена с модели, които са напълно конкурентни на апаратите на големите марки, покривайки всички основни показатели – иновативен дизайн, функционален интерфейс, огромна памет и бърз процесор за свързване към всички мобилни мрежи.

Смартфоните от серията X предлагат няколко много важни удобства. На първо място е специфичният дизайн на корпуса, позволяващ сигурен захват и лесна работа с приложенията. Ултра тънки и леки, тези устройства са подходящи за всички, търсещи мобилност при всякакви условия. 5.7 инчовият дисплей с резолюция 1440 x 2560 px ще ви зарадва с едно уникално изживяване при забавление с игрите, както и при сърфиране, гледане на видео и работа с всички мобилни приложения.

Иновативни технологии

От Моторола със сигурност са заложили на високите технологии при новите устройства, като едни от най-характерните и удобни са системата Active noise cancellation, благодарение на която разговорите ще бъдат с много по-високо качество, тъй като нивото на страничните шумове е сведено до минимум. Фото и видео редакторът при устройствата Motorola е приложение, на което със сигурност ще бъдете благодарни.

Дълъг живот на батерията

За потребителите, прекарващи значително време на открито е изключително важно да могат да разполагат със своето умно устройство колкото се може по-дълго. С помощта на технологията Fast battery charging, вие ще имате до 34% заредена батерия в рамките на едва 15 минути. Флагманът X Style, например е с капацитет на батерията от 3000 mAh, осигуряващи дълги часове време за разговори и дни в режим на готовност.

Смартфоните на Motorola са определено предложение, което ще ви впечатли приятно. Това са телефони, които ще можете да използвате дълго дори при екстремни условия, тъй като техния корпус е изключително сигурен и устойчив на всякакви механични въздействия. Moto – конструкцията притежава всички качества, които потребителите очакват от един смартфон от висок клас.

Вземете телефони Motorola на изплащане от Premiummobile.bg

Premiummobile.bg ви предлага всички модели смартфони Моторола на изплащане и на страхотна цена, благодарение на лоялното си сътрудничество с едни от най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране в нашата страна. Вие можете да вземете още днес своето умно устройство и да го изплащате по най-удобния и изгоден за вас начин, без притеснения, без лишения и без никакви угризения.