LG

View as Решетка Списък

2 артикула

на страница
В низходящ ред
  1. LG G7 ThinQ
    1 429,00 лв.
View as Решетка Списък

2 артикула

на страница
В низходящ ред
Корейският гигант набра голяма инерция в последните няколко години. Това се дължи на премиум устройствата, с които марката навлезе на пазара на "големите" Apple и Samsung. Новите модели от серията "G" се ползват с голям интерес. Това не е случайно. Мобилните телефони LG притежават всички екстри, които могат да бъдат нужни на един нормален потребител: висококачествена камера, бърз процесор, висока скорост на интернет свързаност и не на последно място тонове памет. LG е марката, която може да се похавали с най-добрите дисплеи, които пазарът е виждал - те произвеждат екрани за Apple, екранът. Изживяването при работа със смартфон от серията "G" на марката е истинско удоволствие и дори и най-капризните критици биха се впечатлили. С основание. Всеки един от смартфоните можете да вземете на ниска цени и на изплащане от PremiumMobile.bg чрез нашите партньори от големите банки, които предлагат стоково кредитириране.

Premiummobile.bg ви предлага умните устройства на корейския гигант LG. Сред разнообразието ще откриете всички предпочитани от потребителите модели и най-вече – апаратите от G-серията, които със сигурност дават на модерния потребител всичко, от което той има нужда – стил, класа, удобство при работа с приложенията, бърз достъп до всички мрежи и най-вече изгодни цени.

Стилен дизайн на телефони LG

Характеристиките, отличаващи един смартфон LG от всички останали са много, но първото, което прави впечатление е определено стилният дизайн на корпуса. С гладко заоблените си ръбове, това устройство позволява сигурен и напълно натурален захват. Той пасва идеално във всяка ръка, позволявайки по-лесна работа с всички иновативни приложения. Опцията за избор на задния панел дава възможност за индивидуалност, каквато малко смартфони предлагат.

Отличен функционален дисплей

Друга отличителна черта на повечето LG телефони е големият (над 5 инчов) дисплей. Благодарение на IPS Quantum технологията ще се радвате на наситени и дълбоки цветове, оптимален контраст и отлична видимост при всякаква светлина и зрителен ъгъл. Високата резолюция на изображението ще ви позволи да се насладите на по-силно изживяване при сърфиране, гледане на видео и заснемане на кадри – по-живи от всичко, което сте виждали до момента.

Бърз процесор и висока скорост

Моделите LG, които Premiummobile.bg ви предлага са с 4 и 8 ядрен процесор, гарантиращи висока скорост на интернет свързаност и достатъчно собствена и допълнителна памет, така че да ползвате с лекота всички приложения, програми и игри, които модерният телефон със сигурност предлага.

Интелигентен и интуитивен софтуер

Умните телефони LG се отличават с някои софртуерни приложения, благодарение на които вашият апарат ще бъде значително по-интелигентен и интуитивен от останалите. Smart Notice системата ви позволява да автоматизирате всички ежедневни задачи, докато обновеният интерфейс прави възможно перфектното организиране на галерията, като можете да подредите своите снимки по време, място и дата, така че да ги намирате много по-бързо и лесно.

Изгодна оферта и ниски цени за LG телефони

LG устройствата не са по джоба на средностатистическия потребител, но ние от Premiummobile.bg ви даваме възможност да се радвате на апарат от ново поколение, независимо от финансовото си състояние в момента. Благодарение на нашето партньорство с едни от големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране, вие можете да вземете всеки един от чудесните ни модели на изплащане.