Huawei

View as Решетка Списък

7 артикула

на страница
В низходящ ред
 1. Huawei P20 Lite
  639,00 лв.
 2. Huawei P20 Pro
  1 399,00 лв.
 3. Huawei P20
  1 099,00 лв.
 4. Huawei Mate 10 Lite
  519,00 лв.
 5. Huawei Mate 10 Pro
  Rating:
  100%
  999,00 лв.
 6. Huawei P10 Lite
  469,00 лв.
 7. Huawei P10
  Rating:
  100%
  759,00 лв.
View as Решетка Списък

7 артикула

на страница
В низходящ ред
Китайският конгломерат навлезе на пазара на мобилни устройства доста стремглаво и със страхотни предложения. Те са на пазара на България от няколко години, но вече имат изграден сериозен пазарен дял. Това се дължи на страхотните характеристики, които предлагат устройствата на компанията. Успехът на Huawei в България е изграден благодарение на ниските цени в сравнение с другите големи марки. За смартфон със същите характеристики бихте изхарчили средно с около 150 до 200 лв повече. Не се колебайте, а изберете правилната марка. Пазарувайте телефони Хуауей на ниски цени и на изплащане с нашите партньори - трите големи банки, които предлагат стоково кредитиране и вземете днес това, което можете да си позволите утре.

Китайската марка Huawei бързо набра скорост и завладя огромен дял от пазара на високотехнологични устройства. Комбинацията между достъпни цени и иновативни приложения се оказа печеливша и днес мобилните телефони Huawei имат своя постоянна група последователи, които не изневеряват на марката при покупката на нов апарат.

Стилен дизайн и функционален интерфейс на телефони Huawei

Това, с което умните устройства на китайската марка се отличават е стилният дизайн на техния корпус. Изключително леки и тънки, тези апарати осигуряват лесна работа при всякакви условия и бърз достъп до всички работни функции и приложения. Уникално функционалният интерфейс на тези смартфони се откроява най-категорично при сърфиране в мрежата, игри и разбира се при заснемане на видео и снимково изображение.

С диагонал на дисплея над 5 инча и висока резолюция на изображението, вие ще се наслаждавате на ярка картина, наситени цветове и отлична възможност за наблюдение под ъгъл. Разговорите с мобилните устройства на марката ще бъдат с много по-високо качество от всичко, което сте срещали до момента. Това се дължи на характерната за моделите телефон Huawei система Active noise cancellation, благодарение на която нивото на външните шумове е сведено до минимум.

Осем ядреният процесор е характерен за смартфоните Хуауей, както операционната система Android и сензорният мулти тъч LCD дисплей. Именно характерните черти на моделите на тази марка ги правят предпочитани от съвременния потребител, който винаги търси нещо ново, с което телефонът да го изненада приятно, в това число и цветово разнообразие при избора на панел.

Защо да закупите смартфон Хуауей от Premiummobile.bg?

В нашия магазин можете да намерите най-новите модели смарт устройства на едни от най-изгодните цени. Ако следите внимателно нашите оферти, можете да се възползвате от чудесните ни промоционални условия при закупуване не само на телефони Huawei, но и на всички останали високотехнологични устройства.

Ние ви даваме възможност да закупите телефон Huawei на ниска цена и на изплащане, за да разполагате още днес с нещо, което утре вече няма да бъде актуално. Бързите темпове, с които се развиват високите технологии не ви позволяват да изчаквате по-добри времена във финансово отношение, защото актуалното днес ще бъде морално и технически остаряло утре.

Ние предлагаме експресна доставка на всички продукти, както и коректни гаранционни условия, съобразени изцяло с действащата в страната нормативна уредба. Коректност, изгодни условия и приятелско отношение – само в Premiummobile.bg.