HTC

View as Решетка Списък

4 артикула

на страница
В низходящ ред
 1. HTC U11 Plus
  1 389,00 лв.
 2. HTC U11
  899,00 лв.
 3. HTC U Play
  389,00 лв.
 4. HTC U Ultra
  639,00 лв.
View as Решетка Списък

4 артикула

на страница
В низходящ ред
В последно време все повече марки започват да заявяват претенции за първите места със смартфоните си със космически параметри. HTC е една от тях. През последните няколко години, те успяват да задържат погледа на клиента върху себе си с много красив и изпипан дизайн. Корпусите на повечето премиум устройства на марката са изцяло обвити в алуминий, а той от своя страна е полиран до съвършенство. В много случаи се говори, че щом са китайски материалите, които са използвани за създаването им са нискокачествени и лесно се повреждат. Това съвсем не е така. Мобилните телефони HTC имат 24 месеца гаранция и това ги прави не по-малко конкурентни на пазара от другите големи марки. Всяко едно устройство от гигантът може да бъде закупено на ниски цени и на изплащане чрез 3-те големи банки, които предлагат стоково кредитиране.

Мобилните телефони HTC се наложиха трайно на пазара на мобилни устройства, благодарение на отличното съотношение качество/цена/работни параметри при тях. Моделите на този производител са символ на престиж за всеки потребител, търсещ комбинация от здравина, стилен дизайн и добри технически характеристики.

Характерно за Premium моделите на марката HTC е здравината на корпуса, която го прави перфектен апарат за хора, поставени в екстремни условия, при които качеството на материалите е подложено на ежедневни тестове, в които смартфоните HTC никога не се провалят. Това устройство ще ви служи отлично в продължение на години и няма да ви накара да съжалите за избора си нито за миг.

С високо качество на резолюцията, добри цветови показатели, контраст и ъгъл на видимост, този смартфон няма да доведе до умора на очите дори при продължителна работа с удобните мобилни приложения. С 4 и 8 ядрени процесори, моделите предлагат от 8 до 32 GB собствена памет, която в повечето случаи може да бъде разширена допълнително чрез microSD слот за външна памет.

Камерата на мобилните HTC телефони е това, което със сигурност ще впечатли всеки любител на снимки и видео с отлично качество.  При почти всички модели основната камера е с перфектни технически показатели, допълвани от опция за фиксиран фокус, LED светкавица и възможност за заснемане на HD видео изображение. Моделите на марката разполагат със собствен HTC Sense интерфейс, предоставящ много добра производителност на устройствата при работа с всички мобилни приложения.

Дългият работен живот на батериите при тези апарати е нещо, с което производителят може да се гордее. При някои модели работният капацитет е 1950 mAh, което ви гарантира цели 10 часа време за разговори и до 10 дни работа в режим Stand By. Мобилните телефони HTC покриват всички показатели за качество, от които хората, търсещи мобилност при всякакви обстоятелства се нуждаят. Цените на повечето апарати са това, което накланя везните в полза на марката.

Отлични условия и цени от premiummobile.bg

Само в Premiummobile.bg можете да откриете такова разнообразие от HTC телефони на изгодни цени. Нашите промоционални оферти ще ви позволят да закупите отличен смартфон на цена, каквато никога не сте смятали за възможна. Ние ви даваме възможност, също така да закупите телефон на изплащане, възползвайки се от изгодните оферти на водещи компании, предлагащи продуктово кредитиране.