Apple

View as Решетка Списък

9 артикула

на страница
В низходящ ред
 1. Apple iPhone 8
  Rating:
  60%
  1 419,00 лв.
 2. Apple iPhone 8 Plus
  Rating:
  80%
  1 649,00 лв.
 3. Apple iPhone X
  2 099,00 лв.
 4. Apple iPhone 7
  1 099,00 лв.
 5. Apple iPhone 7 Plus
  1 439,00 лв.
 6. Apple iPhone SE
  599,00 лв.
 7. Apple iPhone 6S plus
  1 099,00 лв.
 8. Apple iPhone 6S
  1 039,00 лв.
 9. Apple iPhone 6
  799,00 лв.
View as Решетка Списък

9 артикула

на страница
В низходящ ред

Категорията на модерните и стилни хора. Тук ще се запознаете с всички предложения на Apple - от първите поколения на iPhone до последните версии на популярната и лесна за работа операционна система iOS 8. За да бъде Вашето изживяване в нашият магазин на високо ниво, можете да сравните, разгледате характеристики, описания и мнения за всеки един от моделите. При нас можете да вземете всяка една стока на цена над 150 лв. на изплащане от големите банки, които предлагат стоково кредитиране.

Добре дошли в секцията, предназначена за хората, търсещи не само отлични технически характеристики, но също така стил, удобство и изключително високо качество при избора на смартфон. Моделите iPhone на Apple са доказали през годините, че представляват много повече от комбинация между мобилно устройство и преносим компютър – те са образец за креативност, доказваща, че пред човешкото съзнание не може да има никакви бариери и ограничения.

Защо да закупите смартфон Apple iPhone от Premiummobile.bg?

В търсене на отличния смартфон на Apple не можете да пренебрегнете няколко много важни фактора – цена, качество, коректно отношение и възможно най-изгодни условия. Разнообразието от модели е нещо, на което трябва задължително да заложите, тъй като само по този начин имате възможност да сравнявате, да обмисляте и да направите правилния избор.

Premiummobile. bg ви предлага богата гама апарати на престижната марка, обхващаща както първите модели Айфони , така и последните версии на Apple, с които всеки модерен човек би желал да разполага. Изчерпателната информация, относно индивидуалните характеристики на всяко устройство с марка Apple ще ви позволи да вземете правилното решение, а това е предпоставка да изберете нашия магазин отново при всяка бъдеща покупка.

Отлични цени и промоционални условия

В онлайн магазина на Premiummobile. Bg ще можете да се възползвате от най-изгодните цени за всички предложения на Apple, касаещи както предходните модели, така и последните версии на най-престижния смартфон, предлаган днес. При ограничен бюджет, вие можете да закупите всеки Айфон на изплащане, избирайки между някои от големите и доказани институции, предлагащи стоково кредитиране.

Бърза доставка

Тъй като знаем с какво нетърпение нашите клиенти очакват да вземат в ръце мечтания смартфон на Apple, ние сме се погрижили да ви предложим експресна доставка. За целта сме се постарали да изградим перфектно работеща система, която ни позволява да обработим светкавично всяка поръчка, така че желаното устройство да бъде при вас в рамките на 24 часа.

Разнообразие от подходящи аксесоари

Избирайки да вземете своя Apple iPhone от нашия магазин, вие получавате също достъп до огромно разнообразие от подходящи аксесоари, които ще направят вашия смартфон по-функционален и удобен за работа, а също така - по-стилен, напълно защитен при всякакви непредвидени ситуации и не на последно място – уникален, точно като вас.