Samsung

View as Решетка Списък

Продукти 1-15 от 43

на страница
В низходящ ред
 1. Samsung Galaxy A3 2017
  459,00 лв.
 2. Samsung Galaxy A5 2017
  599,00 лв.
 3. Samsung Galaxy J3
  279,00 лв.
 4. Samsung Galaxy J3 2017
  369,00 лв.
 5. Samsung Galaxy J5 2017
  439,00 лв.
 6. Samsung Galaxy J7 2017
  529,00 лв.
View as Решетка Списък

Продукти 1-15 от 43

на страница
В низходящ ред
В категорията Samsung, ще откриете всички модели Galaxy още от първите им серии до последните модели Note, или популярната S серия на марката. Моделите на Самсунг никога не свършват и марката се старае винаги да е актуална с новите си предложения, защото пазарът се развива с невероятно бързи темпове. В тази категория ще намерите най-много предложения на устройства на достъпна цена. За да закупите смартфон на изплащане, трябва да изберете продукт, банка кредитор, период на изплащане, след което наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите за Вашата покупка.

Защо смартфон с марка Samsung?

Съвременният потребител търси все по-високо качество, особено когато се касае за високотехнологични устройства. Мобилните телефони на престижната марка Samsung са доказателство, че технологиите могат да изпреварят търсенето на клиента, предлагайки технически характеристики и работни опции, които дори не сте предполагали, че може да ви потрябват.

Залагайки на телефони Самсунг Галакси, вие получавате най-иновативните технологии в комбинация с удобно за работа устройство. Характерните за всички модели Galaxy широки дисплеи ще ви позволят да се насладите на перфектна резолюция на изображението както при работа с високотехнологичните приложения, така и при заснемане на видео и снимки при всякакви условия и степен на осветеност.

Работата с всеки телефон Самсунг е не само лесна, но и изключително приятна. Оперативната система Android ви дава възможност да се възползвате от всички екстри, предлагани днес в сферата на високите технологии. Вашият Samsung ще ви позволи да бъдете мобилни, използвайки функции, предлагани само от най-качествените устройства.

Изгодни цени и условия

Premiummobile. bg ви предлага едни от най-изгодните цени за смартфони с такова качество. Избирайки нашия онлайн магазин, вие можете да се възползвате от уникални промоционални оферти, както и от примамливи предложения да закупите Samsung Galaxy на ниски цени и на изплащане. Това, че не разполагате с достатъчно свободни средства не бива да бъде причина да се лишите от перфектния смартфон днес.

Бързата доставка е нещо, с което нашият магазин е познат и с което екипът ни с право се гордее. Перфектно разработената система ни позволява да обработим в кратки срокове всички клиентски поръчки, така че избраният от вас продукт да бъде в ръцете ви само след 24 часа. Ние ви предлагаме невероятни гаранционни условия и възможност да се възползвате в пълна степен от своите права на потребител, съобразно действащите в страната нормативни уредби.

Разнообразие от модели и аксесоари

Разнообразието от модели с марка Samsung, което нашият магазин ви предлага може значително да затрудни вашия избор. Широката гама продукти, в същото време ви дава възможност да откриете всеки модел на този производител, в случай че предварително сте решили кое устройство на марката искате да притежавате.

Перфектните аксесоари, които ще откриете в нашия магазин ще ви позволят да осигурите максимална защита на своя смартфон при всякакви непредвидени обстоятелства и условия и в същото време ще го направят по-удобен за работа и различен от всичко, което сте виждали до момента.