Nokia

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Nokia вече е минало. Марката продължава да произвежда само бюджетните телефони, които са в ценови диапазон до 100 лв. Както в миналото, така и сега, устройствата на Nokia са издръжливи, дурако-устойчиви и могат да бъдат верни дълги години на собственика си. При Nokia нещата винаги са били в полза на материалите и здравината на устройството. Те никога не са държали на тънкия и лек дизайн и изтънения до безумие корпус. Смартфоните на финландските инженери са изградени от здрави и масивни корпуси, които могат да задържат вътрешността на телефона здрава при такива условия, при които нито един друг конкурентен смартфон не би издържал.

Телефони за хората, които държат на здравината и качеството

Марката Nokia определено има своите верни последователи, които не биха избрали нито една друга марка. Макар че финландската компания беше изместена от челните редици от марките Apple и Samsung при умните мобилни устройства, то тя съвсем няма намерение да се предава, предлагайки характеристики, които другите производители не могат да предложат на потребителите.

Характерен за мобилните телефони Нокиа е достъпният ценови диапазон, в който се движат. Отличната цена, наред с уникално дългия живот на устройствата е предимство за хората, които искат да ползват своя смартфон в продължение на няколко години. Nokia не е смартфон, с който ще направите силно впечатление, но с него определено ще се възползвате максимално от всички модерни и удобни приложения, необходими за комуникация, сърфиране в мрежата, създаване на незабравими спомени и забавление.

Високи технически показатели при най-ниския клас смарт устройства

Моделите Lumia на марката Nokia не отстъпват по технически характеристики на по-скъпите модели на водещите производители. С диагонал на дисплея от 4 до 6 инча и висока резолюция на изображението, този смартфон няма да ви позволи да се почувствате ощетени откъм удобство при работа с приложенията, при заснемане на видео и снимки и при забавление с невероятните игри.

С дву и четири ядрени процесори, моделите Lumia предлагат до 8 GB собствена памет, както и micro SD слот за външна памет. Удобният интерфейс на Nokia камера ще ви позволи да заснемате картини с добро изображение при различни условия, но това не е най-голямото предимство на моделите на марката.

Най-голямо предимство за тези устройства си остава здравината на материалите и на самото устройство. Здравият корпус на всеки модел Nokia го прави отличния телефон за хора, които са вечно в движение и използват своето устройство при по-екстремни условия. В тази връзка не можем да не отбележим и изключително дългия работен живот на батерията – при някои апарати капацитетът  е 1430 mAh, осигуряващ до 22 дни стендбай режим и до 13.4 часа време за разговори.

Premiummobile.bg ви предлага смартфони Нокия на невероятно изгодни цени, както и опция да вземете своя апарат на изплащане. Бърза доставка – в рамките на 24 часа и коректни гаранционни условия – това е само малка част от привлекателните предложения на нашия магазин.