Microsoft

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Откакто софтуерният гигант Microsoft изкупи Nokia, вече телефоните с модел Lumia ще бъдат с наименованието на своята операционна система, а именно - Microsoft. От компанията са решили да вдигнат на крака финладската марка, за да възвърнат нейните позиции на пазара и да се върнат на челното място в продажбата на смартфони - сегмент, в който Nokia отдавна не са били на високо ниво.

Microsoft Lumia са все още доста непознати на родния потребител, но тяхната функционалност, отлична операционна система Microsoft и удобен за работа с една ръка корпус са нещо, което привлича постепенно много почитатели на класическата Lumia. Категоричен плюс на устройствата от серията Lumia 640 и Lumia 640XL е по-голямата производителност чрез интегрираните приложения от Microsoft Office, съхранението на файловe в OneDrive и 4G свързаност. Lumia 640 и Lumia 640 XL могат да бъдат актуализирани с Windows 10.

Характерно за двата модела, които посочихме е вграденият Snapdragon чип, в комбинация с 1GB оперативна RAM памет и 8GB флаш памет, както и слотът microSD, който поддържа карти с капацитет до 128GB. Всичко това говори за много високи технологични показатели и в същото време това са модели от бюджетната линия на серията Lumia – вече не е нужно да харчим цяло състояние, за да разполагаме с апарат, отговарящ на всички съвременни изисквания.

Безжични функции

Безжичните функции на мобилните телефони Microsoft Lumia включват Bluetooth 4.0, GPS, NFC, Miracast, 802.11b/g/n, както и технологията SensorCore, позволяваща на апарата да изпълнява функцията на крачкомер. Устройствата Microsoft залагат на последната версия на мобилната ОС Windows Phone 8.1, центъра за нотификации Action Center, клавиатурата за бързо писане Word Flow и функцията Live Folders, както и редовни актуализации на операционната система, включително Windows 10.

Мобилност и гъвкавост на изгодни цени

Смартфоните Microsoft Lumia предлагат на потребителя мобилност и гъвкавост, с която всеки може лесно да съчетае работата с телефона с множеството забавни приложения, които той предлага и всичко това на изключително ниски цени. С Lumia 640 и Lumia 640 XL потребителите могат да се наслаждават на всичко, предлагано от един модерен смартфон, благодарение на пълната гама приложения на Microsoft - Cortana, Office и OneDrive, които са предварително инсталирани в устройствата.

Телефони Microsoft Lumia на изплащане

Особеното при устройствата Microsoft е възможността дори хора с много ниски доходи да притежават изключително атрактивен със своите иновативни приложения телефон. Тези устройства са на доста изгодна за средния потребител цена, а възможността да закупите модел от тази серия на изплащане ги прави още по-привлекателни. Premiummobile.bg ви предлага да вземете всяко предлагано устройство от тази категория на изплащане още днес, за да бъдете модерни и в крак с технологиите, независимо от всичко.