Lenovo

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Lenovo e третият по-продажби в света концерн, който произвежда смартфони и таблети. След Samsung и Apple, те водят класацията за най-често купуваните устройства. Това съвсем не е невероятно предвид факта, че характеристиките са на доста високо ниво. Повечето Premium устройства на марката се класират на първите места по производителност, издръжливост на батерията и 3D изживяване. Параметрите на мобилни телефони, които Леново произвежда дават на собственика си, да се възползва от всички тях, като оставя тежките приложения и игри в малкия си джоб.

Смартфон Lenovo – стилен дизайн и отлични технически характеристики

Premiummobile. bg ви предлага огромно разнообразие от мобилни телефони на доказалата се през годините марка Lenovo. Характерно за умните устройства на този производител е перфектното съчетание между стил и иновативни технически разработки, позволяващи да се насладите не само на стилния дизайн на своето мобилно устройство, но и на неговите лесни за употреба приложения и игри.

Дизайн, който ще ви плени веднага

Особеното в дизайна на повечето Леново телефони е удобният захват при работа с устройствата. Това се дължи на заобления ръб и усещането за профил с по-малка дебелина. Всеки модел на този производител дава възможност за много по-лесно използване на устройството дори с една ръка, независимо с кое технологично приложение се работи в момента. Лек и удобен – телефон Леново ви дава усещане за невероятна свобода.

Перфектен дисплей и уникална разделителна способност

Със своите 4 – 5.5 инчови дисплеи и висока резолюция на изображението, Lenovo ще ви впечатли с уникална картина и невероятно наситени цветове. Те се открояват с тази си характеристика както при работа с приложенията, така и при заснемане на видео и снимки. Сигурен захват при употреба с една ръка – това е удобство, което забързаният потребител отдавна търси.

Дълъг работен живот на батерията

Дългият работен живот на батерията е друга отличителна черта на смарт устройствата с марка Lenovo. Това се дължи на оптимизираната операционна система при повечето модели и на икономичния мобилен процесор. При смартфони Леново получавате 8.5 часа време за разговори с едно зареждане, както и 11.5 дни в режим на готовност – отлично решение за хора, които са постоянно в движение.

Защо телефони Леново от Premiummobile.bg?

Ние ви предлагаме едни от най-добрите телефони Леново на възможно най-изгодни цени. Нашите отлични промоционални условия ви дават възможност да направите изгодна сделка, а опцията да вземете уникално устройство на изплащане ви позволява да имате още днес това, за което мечтаете отдавна, независимо от от своето финансово състояние в момента. Ние ви даваме възможност да изберете едни от водещите институции, предлагащи стоково кредитиране, за да изплатите своя смартфон Lenovo без никакви неудобства и притеснения.

Бърза доставка, отлични гаранционни условия, коректна комуникация и атрактивни цени - Premiummobile.bg  е мястото, в което ще намерите всичко, което търсите.