CAT

View as Решетка Списък

6 артикула

на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

6 артикула

на страница
В низходящ ред
CAT - световноизвестната марка за тежкотоварна и промишлена техника създаде свои уникални телефони, които да издържат и на най-тежките и неблагоприятни условия на труд. Телефоните са с висока прахо- и водо-устойчивост, а освен това и издържат без проблем при тежки удари, при които обикновен телефон би станал на парчета. Всяко едно от устройствата може да бъде закупено на ниска цена и на изплащане от PremiumMobile.bg благодарение на нашите партньори от трите големи банки, които предлагат стоково кредитиране. Възползвайте се сега и вземете днес това, което можете да си позволите утре.

Смартфони CAT не се отличават особено от другите умни телефони по технически показатели, макар че с тях можете да разполагате с всяко съвременно приложение. Това, което ги прави различни е тяхната здравина и устойчивост. Ако искате телефон, който ще ви служи при всякакви екстремни условия, то това е марката, която задоволява дори най-смелите изисквания на потребителите.

Всеки мобилен телефон CAT е различен като визия. Техният корпус не е така фин и деликатен, както при устройствата на водещите производители, но това е така, защото те са напълно защитени срещу удар, висока запрашеност и дори вода. Материалите, от които е изработен корпуса на апаратите CAT са най-здравите и устойчиви материали, които сте срещали до момента. Тези апарати покриват сертификатите за устойчивост при потапяне във вода, при изпускане от високо и при въздействие на прахови частици.

Самият дизайн на телефони КАТ е измислен така, че да отговаря на всички изисквания за удобство. Леко заоблената форма на панела дава усещане за повече сигурност и напълно естествен захват при работа с приложенията или при продължителни разговори. Някои от нашите модели са пригодени да издържат под вода в продължение на 60 минути при дълбочина до 1м.

Моделът S30 например поддържа операционна система Android OS, v5.1 (Lollipop) и притежава 5 мегапикселова CMOS камера с LED светкавица, с помощта на която ще можете да заснемате видео и снимки при всякакви условия и степен на осветеност, така че качеството на заснетия материал да може винаги да ви изненадва приятно.

Батериите на всеки телефон КАТ са поредното потвърждение, че тези апарати са създадени да бъдат използвани екстремно. С капацитет от 3000 mAh, вие ще разполагате с над 10 часа време за разговори и над 10 дни в режим на готовност. CAT определено са смартфони, създадени за хора, живеещи и работещи при екстремни условия.

Телефони CAT на изплащане

Всеки модел мобилен телефон CAT можете да вземете още сега на изплащане, независимо от своето финансово състояние. Premiummobile.bg ви дава възможност да се възползвате от изгодните оферти на най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране, с които нашият магазин си партнира отдавна. Възползвайте се от нашата примамлива оферта и вземете здраво и сигурно устройство на отлична цена.