Blackberry

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.
Blackberry е телефонът на англичаните. Той се ползва с голям авторитет на "острова", но не само там. Английското му потекло му придава много бляскав и желан вид. Устройствата на марката са винаги на топ ниво и могат винаги да се похвалят с нещо ново и иновативно. В последните години, Blackberry нямаха успеха на своите конкуренти, защото продължаваха да залагат на пълната QWERTY клавиатура, докато водещите в бранша използваха това място, за да удвоят дисплеите на своите устройства. За феновете на марката, това не би било проблем, но факт, е че оставането на пазара на англичаните беше трудно. През последната година Блекбери "избухнаха" с новото си предложение Passport, но това няма да ги отведе много далеч. Всяко едно устройство може да бъде закупено на супер цена и на изплащане от големите банки, които предлагат стокови кредити.

Blackberry поставиха началото на смартфоните, като възможност за мобилна комуникация в глобалната мрежа. Макар и значително изпреварени в иновациите от водещи марки, като Apple, Samsung и Sony, моделите на този производител продължават да предлагат едно огромно удобство за тези, които не харесват нуждата от допълнителна прецизност при работа с Touch Screen дисплеите -  Qwerty клавиатурата.

Лесно управление на функциите с една ръка

Ако има нещо характерно за мобилните телефони на Блекбери, то това със сигурност е тяхната компактност, осигуряваща надежден захват и удобна работа с всички приложения на модела. Устройствата на Blackberry поддържат най-разпространените мобилни комуникационни технологии от трето поколение и разполагат с дву и четири ядрени процесори, поддържащи от 16 до 32 GB собствена памет.

Смартфоните на този производител разполагат с всички функции на модерното умно устройство. Те имат вграден GPS приемник, Wi-Fi поддръжка и от 3.1 до 5.4 инчов дисплей. Камерата на тези устройства предлага отлично изображение на снимки и видео за моделите от този технологичен и ценови клас.

Телефоните са базирани на операционна система Blackberry , предлагаща по-добри възможности при работа с електронна поща, календар и уеб браузер, което се дължи главно на оптимизираната работа с JavaScript и CSS. При моделите на тази марка можете да се възползвате от екстрите, задължителни за всички модерни смартфони – гласово управление на функциите: набиране, команди и SMS.

Изгодни цени

Смарт устройствата на Blackberry са на много изгодна цена. Тяхната издръжливост на интензивно натоварване и дълъг работен живот на батерията ги прави дори още по-изгодни като цена, защото тези апарати ще служат много по-дълго от по-прецизните, но и значително по-капризни смарт телефони на водещите компании.

Premiummobile.bg ви предлага изключително изгодна сделка – закупуване на всички устройства с марка Блекбери на изплащане, като имате възможност да избирате между някои от най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране на територията на нашата страна, с които да работите лесно и коректно по изплащането на закупеното от вас устройство.

От наша страна имате гарантирани:

Бърза доставка на закупения продукт, като можете да се наслаждавате на своя нов телефон Блекбери в рамките на едва 24 часа.

Отлични гаранционни условия, съобразени изцяло с нормативната уредба, защитаваща вашите потребителски права.

Постоянна връзка с нашия екип при нужда от съвет, консултация или техническа поддръжка.