Blackberry

View as Решетка Списък

14 Items

на страница
В низходящ ред
 1. BlackBerry KeyOne
  929,00 лв.
 2. Blackberry Leap
  399,00 лв.
 3. Blackberry Passport
  399,00 лв.
 4. Blackberry Q20 Classic
  529,00 лв.
View as Решетка Списък

14 Items

на страница
В низходящ ред
Blackberry е телефонът на англичаните. Той се ползва с голям авторитет на "острова", но не само там. Английското му потекло му придава много бляскав и желан вид. Устройствата на марката са винаги на топ ниво и могат винаги да се похвалят с нещо ново и иновативно. В последните години, Blackberry нямаха успеха на своите конкуренти, защото продължаваха да залагат на пълната QWERTY клавиатура, докато водещите в бранша използваха това място, за да удвоят дисплеите на своите устройства. За феновете на марката, това не би било проблем, но факт, е че оставането на пазара на англичаните беше трудно. През последната година Блекбери "избухнаха" с новото си предложение Passport, но това няма да ги отведе много далеч. Всяко едно устройство може да бъде закупено на супер цена и на изплащане от големите банки, които предлагат стокови кредити.

Blackberry поставиха началото на смартфоните, като възможност за мобилна комуникация в глобалната мрежа. Макар и значително изпреварени в иновациите от водещи марки, като Apple, Samsung и Sony, моделите на този производител продължават да предлагат едно огромно удобство за тези, които не харесват нуждата от допълнителна прецизност при работа с Touch Screen дисплеите -  Qwerty клавиатурата.

Лесно управление на функциите с една ръка

Ако има нещо характерно за мобилните телефони на Блекбери, то това със сигурност е тяхната компактност, осигуряваща надежден захват и удобна работа с всички приложения на модела. Устройствата на Blackberry поддържат най-разпространените мобилни комуникационни технологии от трето поколение и разполагат с дву и четири ядрени процесори, поддържащи от 16 до 32 GB собствена памет.

Смартфоните на този производител разполагат с всички функции на модерното умно устройство. Те имат вграден GPS приемник, Wi-Fi поддръжка и от 3.1 до 5.4 инчов дисплей. Камерата на тези устройства предлага отлично изображение на снимки и видео за моделите от този технологичен и ценови клас.

Телефоните са базирани на операционна система Blackberry , предлагаща по-добри възможности при работа с електронна поща, календар и уеб браузер, което се дължи главно на оптимизираната работа с JavaScript и CSS. При моделите на тази марка можете да се възползвате от екстрите, задължителни за всички модерни смартфони – гласово управление на функциите: набиране, команди и SMS.

Изгодни цени

Смарт устройствата на Blackberry са на много изгодна цена. Тяхната издръжливост на интензивно натоварване и дълъг работен живот на батерията ги прави дори още по-изгодни като цена, защото тези апарати ще служат много по-дълго от по-прецизните, но и значително по-капризни смарт телефони на водещите компании.

Premiummobile.bg ви предлага изключително изгодна сделка – закупуване на всички устройства с марка Блекбери на изплащане, като имате възможност да избирате между някои от най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране на територията на нашата страна, с които да работите лесно и коректно по изплащането на закупеното от вас устройство.

От наша страна имате гарантирани:

Бърза доставка на закупения продукт, като можете да се наслаждавате на своя нов телефон Блекбери в рамките на едва 24 часа.

Отлични гаранционни условия, съобразени изцяло с нормативната уредба, защитаваща вашите потребителски права.

Постоянна връзка с нашия екип при нужда от съвет, консултация или техническа поддръжка.