Смартфони

View as Решетка Списък

Продукти 1-15 от 253

на страница
В низходящ ред
 1. Apple iPhone 6
  799,00 лв.
 2. Apple iPhone 6 plus
  919,00 лв.
 3. Apple iPhone 6S
  1 069,00 лв.
 4. Apple iPhone 6S plus
  1 199,00 лв.
 5. Apple iPhone 7
  1 279,00 лв.
 6. Apple iPhone 7 Plus
  1 499,00 лв.
 7. Apple iPhone 8
  1 539,00 лв.
 8. Apple iPhone 8 Plus
  1 779,00 лв.
 9. Apple iPhone SE
  699,00 лв.
 10. Apple iPhone X
  2 149,00 лв.
View as Решетка Списък

Продукти 1-15 от 253

на страница
В низходящ ред

Смартфони от PremiumMobile.bg

Тази категория е най-развитата категория в нашият on-line магазин. Тук ще намерите всички водещи марки производители на смартфони, както и пълна информация за тях като характеристики, описание, преглед и снимки. Имате възможност да сравните няколко продукта, след което да изберете да закупите някой от тях или да оставите Вашето мнение за определен продукт. Екипът на PremiumMobile.bg би Ви бил много благодарен, ако има обратна връзка с клиента - мнения и коментари за продуктите, които предлагаме на Вашето внимание. Само така ние ще можем да сме по-добри и да се доближим максимално до желанията на клиента.

Защо смартфон от Premiummobile.bg?

Днес смартфоните са нещо изключително достъпно – можете да ги закупите практически от всеки търговец, независимо дали това ще бъде магазинът на вашия мобилен оператор или от който и да е физически или виртуален магазин. Решавайки да закупите смартфон с високо качество и на ниска цена, който да ви служи дълго и добре е редно да изберете търговец, който ще подходи с внимание към вас като клиент, за да сте сигурни, че ще получите не само отличен апарат, но и коректност и бърза реакция при всеки неочаквано възникнал проблем.

Ако си задавате въпроса: Защо да закупя смартфон на изплащане именно от Premiummobile.bg, то отговорът е съвсем очевиден – ние ви предлагаме модели на водещи производители в областта на високите технологии с доказано качество. Това ви дава гаранция, че закупеният от нашия магазин апарат ще ви служи значително по-дълго от смартфона, който бихте могли да вземете от всеки случаен и непроверен търговец.

Premiummobile.bg ви предлага едни от най-изгодните цени, като не рядко това са отлични промоционални условия, които ви позволяват да се възползвате от чудесна сделка, каквато едва ли някой друг би могъл да ви предложи. Нашите лизингови условия са не по-малко изгодни, така че можете още днес да вземете мечтания модел смартфон и да го изплащате на съвсем достъпни вноски, така че месечният ви бюджет да не претърпи сериозни промени.

Нашите отлични гаранционни условия ви позволяват да се възползвате максимално от своите изконни права на потребител, като ви даваме право да върнете закупения от нас апарат в съответствие с действащите в страната законови разпоредби. Ние ви предлагаме коректно гаранционно обслужване и съдействие при проблеми от различен характер, така че да се възползвате в пълна степен от устройството, което сме ви предоставили.

Бърза доставка на смартфони до посочен от клиента адрес

Освен едни от най-добрите модели смартфони на лизинг, ние ви даваме възможност да се възползвате от още едно огромно предимство – нашата бърза доставка на посочен от вас адрес. Premiummobile.bg извършва експресни обработки на направените от вас поръчки, така че поръчаният от вас смартфон да бъде в ръцете ви само след 24 часа.

Огромно разнообразие от модели на водещи марки

Говорейки за смартфони не можем да пропуснем да споменем, че в Premiummobile.bg ще откриете най-новите модели на марките:

Apple, Samsung, Lenovo, Nokia, HPT, Sony, Blackberry, Huawei, LG, Motorola, CAT, Asus, Microsoft.


Освен тези перфектни смарт телефони, вие можете да закупите от нас и всички съвместими с тях аксесоари на отлични цени и с доказано качество, така че работата с вашия смартфон да бъде не просто удобство, а невероятно удоволствие.

Специално отношение към всеки клиент

Нашата цел е да удовлетворим изискванията на всеки клиент, като за целта държим на обратната връзка, в която вие – потребителите споделяте своето мнение относно закупените от вас устройства, като това включва както коментар, касаещ самия апарат, така и вашето впечатление от обслужването.

За да улесним максимално вашия избор, ние предоставяме изчерпателна информация, касаеща техническите характеристики на всеки модел, придружена от снимки. Това ви позволява да закупите най-подходящия за вашите нужди и възможности евтин смартфон, без да съжалявате нито за миг за избора, който сте направили.