Общи условия за ползване на уебсайта www.PremiumMobile.bg

Настоящите Общи условия уреждат правилата за използване на www.premiummobile.bg. С влизането и използването на нашия сайт, клиентът се съгласява да спазва настоящите общи условия. Потребителят се съгласява да спазва всички указания поставени в категорията Общи условия. Примиъм Мобайл ЕООД си запазва правото да актуализира условията без да уведомява потребителите си предварително. Клиентите на Примиъм Мобайл ЕООД трябва да ги преглеждат периодично, за да бъдат информирани, ако има промени. Тези промени влизат в сила веднага и са задължителни за всички клиенти на онлайн магазина.

В настоящите общи условия уебсайта www.premiummobile.bg е рефериран като Търговец или Продавач. Всеки посетител се разглежда като клиент.

     I. Информация за Примиъм Мобайл ЕООД

     II. Поръчка

          1. След като клиентът е избрал продукт, който иска да закупи, той трябва да отвори страницата на съответния продукт и да направи поръчка Това може да бъде осъществено по два начина: чрез натискане на бутона „Купи “ или чрез избиране на една от трите финансови институции за покупка на изплащане: TBI Bank, UniCredit Consumer Financing или BNP Paribas PF.

          2. Клиентът попълва бланка с данни, които са нужни за приемане на поръчка(име, телефон, адрес за доставка). Всички лични данни и всякаква потребителска информация се съхраняват според изискванията на ЗЗЛД. Примиъм Мобайл ЕООД е регистриран администратор на лични данни в КЗЛД под номер 412280

          3. Клиентът е отговорен за всички данни, които е предоставил през сайта www.premiummobile.bg. Данните трябва да са правилни и пълни по изискванията на Примиъм Мобайл ЕООД.

          4. С изпращането на поръчката си, клиентът се съгласява, служител на Примиъм Мобайл ЕООД да се свърже с него в работно време и по всеки възможен начин, за който клиентът е предоставил информация(имейл,телефон...). Свързването с клиента е необходимо условие, за да започне обработването на поръчката.

          5. Продавачът има право на отказ от изпълнение на направената поръчка, ако някои от условията не са изпълнени - като непопълнени изцяло или грешни данни в бланката за поръчка и невъзможно свързване с клиента.

    III. Поверителност, защита на лична информация, данни

          1. Дружеството Примиъм Мобайл ЕООД е регистрирано в регистъра на Комисията за защита на личните данни под номер 412280 като Администратор на лични данни. Всяка информация, която ни изпращате ще бъде използвана съгласно приетите правила от Закона за защита на личните данни.

          2. Всеки клиент/физическо лице има право по всяко време да поиска от администратора на лични данни потвърждение за това дали отнасящите се до него данни се обработват, информация за целите на това обработване, за категориите данни и за получателите, на които данните се разкриват. (гл. 5, чл.28, ал.1, т.1 от Закона за защина на личните данни.)

          3. Всеки клиент/физическо лице има право по всяко време да изиска от администратора да заличи, коригира или блокира неговите лични данни. (чл.28а, т.1 от Закона да защита на лични данни.)

    IV. Цени

          1. Продавачът си запазва правото да прави корекция в цените (да увеличава или намалява цени, да пуска или да спира промоционални цени) на продуктите си по всяко време, като не се задължава да предупреждава за действията си.

          2. Всички цени в сайта са посочени в български левове, изписани са видимо и са за една бройка от продукта. Валутата може да бъде сменена посредством падащо меню в горния десен край на магазина. На страницата на продукта може да има възможност за конфигурация на някой от параметрите на продукта. Тези конфигурации могат да доведат до увеличавана или намаляване на крайната цена на продукта.

     V. Плащане

          1. Сайтът www.premiummobile.bg разполага със следните методи на плащане:

               a. В брой. Всяка поръчка може да бъде платена с наложен платеж, когато куриерът достави стоката на клиента.

               b. (Очаквайте скоро) С кредитна/дебитна карта. Примиъм Мобайл ЕООД предлага електронно плащане с карта. Следните условия уреждат стъпките при покупка с карта:

               c. Покупка на изплащане. Повече информация може да бъде намерена по-надолу в този документ.

          2. Всяка поръчка се изпраща заедно с документ за плащане: фактура или касов бон. При желание от страна на клиента може да му бъде издадена данъчна фактура.

     VI. Доставка

          1. Доставката на поръчаните стоки се извършва в рамките на 2 дни за гр. София и 3 дни за България.

          2. Примиъм Мобайл ЕООД работи с куриерска фирма Спиди АД. Всяка поръчка може да бъде доставена до вратата на клиента или до всеки офис на куриерската фирма.

          3. Всяка поръчка над 60 лв. се изпраща с безплатна доставка.

          4. За всички поръчки, които са на стойност под 60 лв., разходите за доставка са за сметка на клиента. Сумата, която се заплаща за доставка е 4 лв.

          5. Търговецът не носи отговорност за закъснения причинени от куриерската фирма, която обслужва доставката.

     VII. Общи условия за гаранционно обслужване

     VIII. Общи условия за връщане на стоката

          1. Клиентът има право да се откаже от стоката в рамките на 14 дни от закупуването й.

          2. Продавачът се задължава да възстанови платената сума за дадената стока и има право да забави възстановяването, докато продуктът/продуктите не му бъде върнат/и.

          3. Стандартен формуляр за отказ от дадена стока това може да се намери в комисия за защита на потребителите

     IX. Общи условия при покупка на стоки на изплащане

          1. Изисквания за кандидата за кредит:

               • Навършени 18 години.

               • Постоянен трудов договор. (Не е задължително, но е силно препоръчително)

               • Добра кредитна история (Кандидатът не трябва да има просрочия или закъснения по настоящи или минали кредити).

          2. Подписване, Стока, Доставка, Отказ

               • Покупката на изплащане изисква, клиентът да подпише договор за кредит с банката, която е избрал да финансира покупката му. За целта Примиъм Мобайл ЕООД изпраща към клиента пакет документи заедно със стоката, която се купува на изплащане.

               • Пакетът документи съдържа два екземпляра от договор за стоков кредит. В договора за кредит клиентът е кредитополучател, банката е кредитор, а PremiumMobile.bg е посредник, който осъществява връзката между двете страни.

               • При получаване на закупената стока, клиентът трябва да подпише единият екземпляр от договора за кредит. И двата екземпляра са обозначени с етикети, които указват кой екземпляр трябва да остане при клиента и кой трябва да бъде върнат към банката. Всеки договор има ясно обозначени места, където клиента трябва да постави своя подпис. В договора има места, на които трябва да бъдат изписани собственоръчно трите имена на клиента.

               • Към банката се връща екземпляра от договора, който е с етикет „ЗА ВРЪЩАНЕ“ заедно със сканирано копие от личната карта на клиента. Копието трябва да бъде с високо качество, да има ясни обозначения, четим текст и разпознаваема снимка.

               • Ако клиентът при поръчката си или при разговорите със служители на банката, се е съгласил да застрахова себе си, кредита или стоката си, то в пакетът документи ще има и застрахователни сертификати, които също трябва да бъдат подписани на означените за това места

               • Потребителите имат право на отказ от сключен договор за кредит съгласно Закона за защита на потребителите – чл. 52, ал. 1, който гласи: Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договор извън търговския обект. За да бъде предявена рекламация, клиентът трябва да информира за решението си преди изтичането на срока по чл. 50. ( 14 дни). Ако клиентът желае да се откаже от покупката си, трябва да се свърже със служител на PreomiumMobile.bg.

Всички детайли относно покупката на изплащане могат да бъдат намерени тук.