Lenovo

View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 133

на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 133

на страница
В низходящ ред

Lenovo са сред утвърдените и предпочитани от потребителите лаптопи. Тази марка е доказала през годините, че може да бъде винаги в крак с иновациите и дори да изпревари останалите марки в редица отношения. Ако трябва да говорим за стил и функционалност на преносимите компютри, то Леново задължително трябва да бъдат споменати.

Здрав и удобен за ежедневна работа корпус

Характерно за новите модели на марката е високото качество на панела. Корпусът е изработен от здрава и матирана пластмаса. Матовият завършек е това, което впечатлява болшинството потребители, защото корпусът не се замърсява лесно при ежедневна работа. Mазни петна и пръстови отпечатъци? Не и при лаптопи Lenovo.

Максимално удобство при клавиатурата

Типичните за моделите лаптоп Lenovo IdeaPad бели обозначения на клавиатурата улесняват писането при слаба осветеност. Това, в комбинация с характерната за марката AccuType „Island Style“ конструкция прави грешките при бързо писане напълно невъзможни. Този производител държи на прецизността – както на своята собствена, така и на тази на своите клиенти.

Матов дисплей

Дисплеят на Lenovo B50-70 притежава TN панел с матово покритие и WLED подсветка с непулсираща светлина от подсветката в целия удобен за работа диапазон на яркост. Гледането на филми и видео с висока резолюция ще бъде възможно и пълноценно при всякакви условия и ъгъл на наблюдение. Допълнителен плюс на тези устройства е максималната защита на вашите файлове, осигурена от биометричен четец за пръстови отпечатъци.

Идеални за гледане на филми, сърфиране в мрежата, управление и съхранение на документи и забавления по много и различни начини, тези устройства ще изпълняват бързо и с лекота всяка ваша заповед. Според експертни мнения Лаптопи Lenovo от серията B са в подходящия за масовия потребител ценови диапазон, но  в същото време предлагат качество, съизмеримо с това на моделите от най-висок клас.

Огромното разнообразие от модели, като цени, размери и функционалност ще ви помогне да намерите това, което търсите в един преносим компютър. Premiummobile.bg се стреми да отговори на нуждите на всички свои клиенти, като им предложи възможно най-голямо разнообразие при марката Lenovo.

Нашият магазин винаги предлага едни от най-атрактивните цени, както и възможност да закупите всеки лаптоп Леново още днес на изплащане. Ние ще ви свържем с някой от нашите финансови партньори, предлагащи стоково кредитиране, за да изберете и договорите най-изгодните за себе си условия по лизинга.