HP

View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 83

на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 83

на страница
В низходящ ред

Гигантът HP е доказан и утвърден производител на високотехнологични устройства. Компютрите и най-вече преносимите модели лаптопи с марка HP са предпочитани от милиони потребители по света, заради своите иновативни функции и приложения и най-вече, заради удобството, което тези устройства предлагат по време на работа.

За какви цели ще ви послужат лаптопи HP?

Който и модел на този производител да изберете, вие ще можете спокойно да изготвяте, управлявате, изпращате и съхранявате всякакъв вид документи. Сърфирането в мрежата ще ви осигури бързо най-важната информация, а комуникацията през скайп или социалните мрежи ще бъде не само възможна с лаптопи HP, но и с много високо качество, а гледането на снимки и видео с отлично HD качество ще бъде истинска наслада за очите ви.

Перфектни картина и звук

При 15.6 инчовите екрани с висока резолюция на изображението имате гарантирани най-живите и ярки цветове, както и контраст, осигуряващ отлична детайлност на дори най-дребните елементи. Четене, гледане на видео, игри – всичко това ще бъде максимално реално и красиво преживяване.

Моделите HP лаптопи поддържат звукова карта с HD аудио, идващо от два перфектни стерео високоговорителя с отлично качество на звука както при ниския, така и при високия звуков спектър. Вграденият в устройството дигитален микрофон ви гарантира перфектно качество на звука при провеждане на видео или аудио чат.

Разнообразие

Premiummobile.bg ви предлага огромно разнообразие от преносими компютри. Всеки, търсещ перфектния лаптоп HP за своите нужди и бюджет има какво да открие, така че да остане абсолютно доволен от направения избор. Вие можете да избирате според размера, дизайна или работните опции на нашите мобилни компютри, както и да заложите на ценовата листа, като критерий.

Ние ви гарантираме, че дори моделите на най-ниска цена са с отлично качество, защото от HP са доказали, че никога не правят компромис с функционалността и здравината на своите устройства. Иновативни технологии, дълъг работен живот и елегантен дизайн – тази марка е символ на престиж не случайно.

Вземете още сега на изплащане

Нашият магазин ви предлага не само най-изгодните цени, но и възможност да закупите лаптоп HP на изплащане, в случай че не можете да си позволите цялата сума в момента. Вие можете да се възползвате от атрактивните предложения на нашите финансови партньори, които са сред най-големите институции, предлагащи стоково кредитиране у нас.