DELL

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Dell е марка, предпочитана от хората, търсещи удобен и функционален лаптоп. Компанията влага не малко средства при създаването на всеки нов модел, така че той да може да отговори на нарастващите нужди и изисквания на модерния потребител. С характерния за моделите на тази марка изящен дизайн, тези устройства ще ви накарат да се впечатлите не само от работата на вашия преносим компютър, но и от неговата визия.

Особеното при лаптопи Dell е разнообразието при различните модели. Те варират като размери, големина на дисплея и тегло, така че всеки да може да открие най-подходящия мобилен компютър, според своя лайфстайл или предпочитания. Ако търсите удобство при пренасяне на устройството до работното си място, на бизнес срещи или където и да е, то преносимите компютри Дел ви го осигуряват.

Моделите преносими компютри на Dell са невероятно леки и тънки, отговарящи на последните изисквания на потребителите. Корпусът на всички устройства е изработен от здрави и устойчиви на различни въздействия сплави, така че да се избегнат всякакви инциденти при пренасяне и употреба. Лек и подвижен капак е характерна особеност за всички устройства от тази серия.

Дисплей с висока резолюция

Ако има нещо, с което моделите лаптопи Дел могат да ви накарат да се влюбите, то това е уникалният дисплей с висока резолюция на изборажението. Няма как да не се насладите на невроятно живите и ярки цветове, които тези устройства предлагат. Гледането на филми и видео, както и четенето на различни по големина текстове ще бъде много по-лесно, а забавлението с новите игри – много по-реално от всякога.

Удобство при писане и работа с приложенията

Специално проектираният дизайн на клавиатурата при широката гама модели на лаптоп Dell осигурява много по-лесно писане и по-малко грешки, поради натискане на съседни клавиши. Това се дължи на равномерно разпределените клавиши, предотвратяващи приплъзване при бързане. Тракпадът на тези устройства е голям и удобен, а също и изключително чувствителен и отзивчив, осигуряващ бързо сърфиране в глобалната мрежа.

Лаптоп Dell на изплащане

Premiummobile.bg ви предлага чудесни лаптопи Dell на изумително изгодни цени. Офертата става дори още по-привлекателна, тъй като ви предлагаме да вземете още днес своя нов лаптоп Дел на изплащане, възползвайки се от изгодните предложения на нашите финансови партньори.