ASUS

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

На вниманието на всички геймъри и любители на незабравимите изживявания, Premiummobile.bg предлага богата гама лаптопи Asus на страхотни цени. Преносимите компютри на този производител са предпочитани от голяма част от потребителите и това се дължи основно на съотношението цена/качество при всички модели - качество на конструкцията, качество на работните функции и качествен интерфейс, с чиято помощ всичко, което правите на своя лаптоп ще бъде по-лесно и приятно.

Елегантна и здрава конструкция

Здравината на конструкцията винаги е била важна за потребителите, особено когато говорим за преносими компютри. При повечето моделите лаптоп Asus тя е задължителна – всички усройства са изработени от здрави пластмасови сплави, като при пантите се забелязва най-голяма стабилност – те са прикрепени изключително здраво към шасито, така че да липсват всякакви вибрации.

Повдигането на капака на ноутбуците с марка Asus е невероятно лесно и е напълно възможно да се направи с една ръка без абсолютно никакви усилия. Екранът при някои от последните модели ще ви изненада много приятно – той не позволява да останат петна и отпечатъци от пръсти, а това е важно за тези, които обичат да имат винаги спретнат и чист монитор.

Клавиатура с червена подсветка

При някои от моделите от серията се забелязва едно огромно удобство – червена подсветка на клавиатурата, която ще улесни максимално намирането на правилните клавиши при писане на тъмно или при ограничена светлина. Друго удобство при клавиатурата на лаптопи Асус е разстоянието между отделните клавиши, така че да се избегнат грешки при бързо писане.

Отлична картина и звук

Дисплеите на моделите на тайванската компания предлагат Full HD резолюция на изображението, а това означава – изключително ярки и наситени цветове и невероятен контраст за отлично наблюдение под ъгъл. При някои от моделите екранът се превръща в Retina при наблюдение от дистанция, предлагащ перфектно качество на изображението при забавление с игрите, гледане на снимки и видео, както и при управление на всички останали задачи. Звукът при моделите на Asus е стерео с много добро възпроизвеждане на целия диапазон - ниски, средни и високи честоти.

Вземете още днес нов лаптоп Асус на изплащане

Premiummobile.bg ви предлага да вземете още днес един перфектен лаптоп Асус, независимо от своето финансово състояние в момента. Благодарение на нашите любезни финансови партньори, вие можете да изберете най-удобния и изгоден план при изплащане на устройството.