ACER

View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 39

Страница
на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 39

Страница
на страница
В низходящ ред

Лаптопи Acer – възможност за винаги правилен избор

Марката Acer е сред водещите производители на преносими компютри и това съвсем не е случайно. Разнообразието от лаптопи, покриващи всички съвременни изисквания за функционалност дава възможност на потребители от различни категории да открият нещо подходящо за своите нужди и възможности.

Ценови класове, подходящи за всеки

Нетбуците и лаптопи Acer варират като модели, размери и технически показатели, а в тази връзка - и като цени. Различните ценови категории при тези устройства покриват широк периметър от клиенти, а това ги прави много по-конкурентни на големите и престижни марки, които са по джоба на по-малка част от потребителите.

Различните размери на преносимите компютри Acer дават възможност на модерния човек да избере устройството, което ще му създаде най-много удобства. По-малките устройства са предпочитани от хората, които са вечно в движение, докато големите модели покриват всички изисквания на тези, които искат да се наслаждават на голям дисплей с висока резолюция, докато гледат филми и видео у дома.

Моделите от серията Aspire са образец за високотехнологични преносими устройства. Изключително леки и функционални като дизайн и работни опции, тези устройства съвместяват перфектно всички най-нови технологии, предлагани от модерния компютър. С много по-дълъг живот на батериите, Acer лаптопи позволяват повече работа с устройството на открито или по време на пътуване.

Дизайн, заслужаващ специално внимание

При изработката на конструкцията от Acer залагат на олекотената пластмаса, която позволява също да се създадат много красиви и елегантни линии. Мобилните компютри на този производител са винаги с дизайн, съчетаващ стил и удобство, което се забелязва най-вече при клавиатурата и тъчпада, осигуряващи повече лекота по време на работа – удобство, което се цени особено от хората, на които се налага да пишат повече.

Защо да изберете Premiummobile.bg при покупка на своя лаптоп Acer?

Пазарът на компютри е пренаселен от търговци и това е валидно за целия свят. Това, което ни отличава от масата е индивидуалният подход към всеки клиент, независимо към кой от нашите продукти се е насочил. При избора на Acer лаптопи, вие имате възможност да се информирате подробно за характеристиките на всеки отделен модел, както и да се обърнете за помощ към нас, в случай че се колебаете.

Най-голямото ни предимство си остават изгодните цени, които предлагаме, както и възможността да закупите лаптоп на изплащане.