Лаптопи

View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 378

на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 378

на страница
В низходящ ред
Мобилните връзки са наше ежедневие, а за да ги използваме лесно, удобно и навсякъде, ни е нужен надежден, стабилен и мощен персонален компютър. Днес, преносимите компютри имат сходни характеристики с настолните такива и това ги прави още по-конкурентно способни на пазара за мобилна техника. Всеки един лаптоп предлаган от нас има гаранция 24 месеца. За да можете да изберете правилният продукт, който Ви пасва най-добре, ние добавихме опция за сравняване на продуктите. С нея ще можете да направите правилният избор и да останете доволни от пазаруването в PremiumMobile.bg. Само при нас ще можете да закупите всеки един от продуктите в тази категория на изплащане от някоя от трите големи банки, които предлагат стоково кредитиране. Единствено само трябва да изберете продукт, банка и период на изплащане. След което наш сътрудник ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да се уточнят подробностите за Вашата покупка.

Кои са доказаните предимства на един лаптоп?

Съвременният човек категорично избира да притежава и използва лаптоп, вместо настолен компютър. Това се потвърждава от данните за продажба на компютри в световен мащаб и в нашето ежедневие. Ако направите бързо проучване, ще установите, че повечето модерно мислещи хора предпочитат работата с мобилен компютър, защото той предоставя много повече удобства.

Мобилност при най-голямо удобство

Разбира се, ако трябва да говорим за мобилност, то днес смартфоните и таблетите повеждат в класацията и то с доста голям процент, но лаптопът съвсем няма намерение да се предава. Той предоставя много по-голям и функционален екран, както и удобство по време на работа, каквото малките устройства не могат да предложат.

Вашият лаптоп ви позволява да го носите със себе си на важни бизнес срещи или по време на обучение. Съвременните модели се отличават с невероятна лекота, което прави пренасянето много по-лесно и безпроблемно, отколкото беше само преди няколко години. Той  ви позволява абсолютно всичко – от бързо свързване към дадена уеб мрежа до разговори с всяка точка на света, посредством скайп или социалните мрежи.

Мощният процесор на тези устройства държи първенството при мобилните апарати, като позволява събиране на голяма база данни от различен характер – браузването в интернет и комуникацията посредством различните интернет приложения ви дава възможност да общувате с любимите си хора при много по-мащабна картина.

За творците и хората на бизнеса преносимия компютър е незаменим. Писането върху стандартната и много по-удобна клавиатура елиминира всякакви рискове от грешки, възникнали поради активиране на погрешни съседни бутони. Всеки евтин лаптоп ви дава възможност за използване на външни дискове, независимо дали върху тях ще се запише информация или ще бъде снета такава за последваща употреба.

Гледане на филми и видео

Модерните лаптопи на ниски цени със сигурност изместиха телевизора в неговите основни функции. Днес болшинството млади хора предпочитат да се информират за ставащото по света с помощта на своя мобилен компютър, вместо да гледат телевизия. Гледането на филми, видео клипове и забавлението с най-новите игри е не само възможно при него, но дори много по-удобно и забавно.

Моделите на водещите производители на евтини лаптопи днес предлагат ненадминато качество на картина и звук. Възможността да изгледаш интересен филм, докато пътуваш на дълго разстояние или да сърфираш в мрежата е опция, търсена от хората, свикнали да бъдат напълно независими навсякъде и във всичко.

Марки като HP, Lenovo, Acer, Asus и разбира се Apple постоянно подобряват работата на своите устройства, така че да догонят по функции смартфоните и да ги задминат по основния показател, в който са значително по-добри – големината на дисплея. Ултратънки и значително по-леки, най-новите модели лаптопи на лизинг от PremiumMobile съчетават перфектно големина и лекота на конструкцията, което е важно удобство при пренасяне на компютъра.

Защо да вземете лаптоп от Premiummobile.bg?

Premiummobile.bg ви предлага модели на водещи производители с отлично качество на невероятно ниска цена. В нашия магазин имате възможност да сравнявате показателите на различните устройства, за да можете да направите най-правилния избор. Възможността да закупите лаптоп на изплащане също не бива да се пренебрегва. Защо да харчите още днес скромните си спестявания, след като имате възможност да изплащате своя компютър безпроблемно на малки погасителни вноски?