Sony

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Макар, че японската компания напусна PC пазара преди две години, лаптопите на марката Sony са все още търсени от много потребители. Устройствата от серията VAIO си остават все още актуални по много показатели. Стилният дизайн на мобилните компютри Сони си остава запазена марка на големия производител на битова техника и електроника.

Разноцветни панели, различни размери и работни опции – макар и под едно общо име VAIO, всички лаптопи Sony предлагат огромно разнообразие, така че да покрият изискванията на широк кръг потребители. Работа, учение, забавление и комуникация – тези устройства се справят перфектно с всяка поставена им задача с японска точност и експедитивност.

Моделите VAIO от ‘’Е’’ серията са с Intel Core процесор и 4GB памет – достатъчна да съхрани голямо количество данни – файлове, видео и игри. С тегло от едва 2.700кг пренасянето на мобилния компютър няма да затрудни дори децата, защото олекотеният корпус на устройствата е изработен от най-качествените пластмаси. Лесното отваряне на капака е още едно удобство за хората, търсещи лекота във всяко отношение.

Вградените устройства при моделите VAIO са актуални и днес като функционалност и качество. При лаптопите от серията ‘’E-series’’ ще можете да разполагате с четец за карти Card Reader (memory Stick PRO compatible, SDHC, SDXC compatible), отлична 0.3 мегапикселова уеб камера (640 x 480) и микрофон, с който ще бъдете чути, където и да се намирате. Разговори по скайп или бизнес конференции, използвайки лаптоп Sony VAIO няма да се почувствате неактуални.

6 клетъчните литиево йонни батерии, макар и морално и технологично остарели, все още покриват основните изисквания за оптимален режим на работа при полеви условия на открито. От компанията производител увериха потребителите, че поддръжката на закупените устройства остава активна. Ако изберете лаптоп Сони, вие можете да бъдете спокойни, че при нужда, вашият компютър ще бъде ремонтиран с оригинални фабрични части.

Защо да изберете лаптопи Сони от Premiummobile.bg?

Ние ви предлагаме отлични устройства на едни от най-ниските цени, както и гаранционна поддръжка за период от 24 месеца. В нашия магазин можете да намерите също подходящите за всеки модел аксесоари, както и отлично и бързо обслужване, експресна доставка до вашия дом и възможност да закупите всяко устройство на изплащане, избирайки най-подходящия за вашите нужди и бюджет погасителен план.