Apple

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Нека не се заблуждаваме – лаптоп Apple MacBook е мечтата на всеки геймър, бизнесмен, човек на изкуството и изобщо на всеки потребител. Марката Епъл е водещ производител на преносими компютри и едва ли скоро някоя от другите компании ще успее да измести марката от челните места.

Всеки модел преносим компютър с марка Apple е уникален по свой собствен начин. Устройствата на тази компания винаги успяват да изненадат с нещо ново – било в дизайна, било в техническите характеристики на апарата. Моделите MacBook са елегантни, ултратънки и с различен цвят на панела, така че да имате дизайнерски лаптоп – подходящ единствено за вас.

Невиждан до момента Retina дисплей

Това, което отново предизвиква сензация при новите модели MacBook е уникалният Retina дисплей с пълно стъклено покритие, осигуряващ много по-ясна и наситена картина, от всичко което сте виждали до момента. Всяка картина, която излезе на вашия монитор ще изпъква с много по-ярки и богати детайли, докато буквите ще ви грабнат с перфектно структурирания си контур, благодарение на над трите милиона пиксела, с които разполага дисплеят на устройствата от последно поколение.

Ултрасензитивен Force Touch

Лаптопи Apple MacBook предлагат много по-лесно управление на задачите, благодарение на ултрасензитивния тракпад с Force Touch с отзивчив и консистентен клик, независимо върху коя част на тъчпада е оказано въздействие. Свръхчувствителният сензор в основата успява да разпознае силата на натиска, така че да активира различните работни опции – преглед на файлове или дефиниция на дума чрез клик и продължителен натиск върху тракпада.

Невероятно удобна и функционална клавиатура

Част от най-новите разработки при MacBook устройствата са съсредоточени върху дизайна на клавиатурата. Инженерите на Ейпъл са проектирали изцяло нов тип клавиш, както и поддържащ го механизъм, с което цялата клавитуара е значително по-лека, а писането – невероятно лесно и приятно.

Батерия от ново поколение

Епъл не случайно е лидер и това няма да се промени, докато компанията продължава да залага на иновациите при създаване на своите устройства. Батерията, при последното поколение MacBook представлява терасиран контурен компонент, прилягащ перфектно в ултратънкия корпус на устройството.

Premiummobile.bg ви предлага всеки модел лаптоп Епъл MacBook на невероятно изгодна цена, както и възможност да закупите избраното устройство на изплащане. Наши любезни партньори са едни от най-големите финансови институции, предлагащи стоково кредитиране в страната.