Power Bank

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Premiummobile.bg предлага огромно разнообразие от мобилни апарати и свързаните с тяхната работа допълнителни аксесоари, за да можете да закупите всичко необходимо на едно място, с бърза доставка и на отлични цени. Зарядните устройства са вероятно най-важната част от поддръжката на мобилните апарати, защото тяхната задача е да вдъхнат живот на батерията, необходима за работата на всеки от тях.

Външни батерии за телефони от типа Power Bank са автономни зарядни устройства, предназначени да зареждат батериите на вашите апарати, когато се намирате при условия, където липсва електричество.  Едно такова устройство ви прави свободни и независими, когато се намирате на излет сред природата, на летището или в обществен транспорт.

Power Bank външна батерия ви дава допълнителни часове работа с електрониката, която използвате. С нея можете навсякъде да заредите своя мобилен телефон, таблет, iPod, PSP, GPS, HandsFree, фотоапарат и др. Това е устройство, което ви гарантира налична връзка във всяка точка на света, независимо от времето и обстоятелствата.

Лесното зареждане на електронните джаджи се извършва посредством същия micro USB кабел, с който зареждате батериите на своите мобилни устройства в домашни условия. Разликата, която външна батерия за телефон Power Bank ви дава е лекотата при зареждане на батериите в екстремни условия. Малкото зарядно ви спестява нуждата да носите оплитащи се кабели и да търсите източник на електроенергия.

Малки и удобни, Power Bank преносимите външни батерии могат да се носят спокойно в джоб или в дамската чанта. Това е изключително удобство, когато пътувате с много багаж – в командировка, на почивка или на туристически събития. С висок капацитет на батерията, дълъг работен цикъл и бързо зареждане, тези устройства са нужни на всички натоварени потребители, които обичат или се налага да пътуват често.

Ние ви предлагаме различни като модел и технически показатели външни батерии Power Bank, които можете да закупите заедно с всяко мобилно устройство, предлагано в нашия магазин или с отделна поръчка. Ние ви обещаваме преференциални цени и отлично качество на всички продукти, които ще откриете при нас, за да бъдете мобилни и свързани с важните за вас хора по всяко време и на всяко място.

Нашата перфектно организирана работа ни позволява да обработим бързо всяка поръчка, така че да извършим доставката на избраното от вас устройство в рамките на 24 часа.