HandsFree

Няма намерени продукти отговарящи на зададените критерии.

Удобството да бъдеш свързан при всякакви условия и ситуации

Аксесоарите от типа HandsFree са едни от най-удобните и необходими разработки, свързани с мобилните устройства. Те дават възможност да останем на линия и в контакт с важните за нас хора, дори когато вършим нещо друго в момента. Hands Free устройствата са необходими на всеки – те ни помагат да провеждаме разговори, докато шофираме, тренираме, работим на компютъра или вършим домакинска работа.

В тази секция на нашия магазин ще откриете чудесни модели, съвместими с вашия телефон, които ще ви улеснят в извършването на ежедневните рутинни задачи. Всяко едно от нашите хендсфри устройства, предлагани при нас разполага с мощни говорители, така че връзката ви да бъде винаги с отлична чистота на звука, дори когато сте на оживено и шумно място.

Специалният дизайн на апаратите за разговори със свободни ръце ви позволява да чувате ясно както своя събеседник, така и страничните шумове около вас – това е изключително важно за вашата безопасност, особено когато се намирате сред оживения пътен трафик. Вие можете да се насочите както към най-високотехнологичните, така и към бюджетните решения, предлагани в нашия магазин.

Ние ви предлагаме устройства, които можете да използвате дълго, без да се налага зареждане на батерията. Благодарение на иновативните технологии, тези хендсфри устройства пестят своя заряд, преминавайки в режим на хибернация всеки път, когато се отдалечите на определено разстояние от своя телефон. Deep Sleep системата ви осигурява съхранение на заряда на батерията за много дълъг период от време.

Устройствата с иновативен и гъвкав дизайн, позволяващи лесно и стабилно закрепяне ще ви дадат възможност да говорите без никакъв проблем, докато шофирате или тренирате във фитнес залата. Дори тичането в парка няма да бъде проблем, когато се наложи да проведете важен личен или служебен разговор, а не желаете да прекъснете своята тренировка.

Premiummobile.bg ви предлага не само отлични мобилни устройства, но и всички, свързани с тяхната работа и употреба технологични приложения. При нас можете да откриете всякакви модели HandsFree на изключително изгодни цени и да ги получите в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката. Ние ви гарантираме отлична работа и дълъг експлоатационен живот на всички устройства, предлагани в нашия магазин.