Аксесоари

View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 94

на страница
В низходящ ред
View as Решетка Списък

Продукти 1-20 от 94

на страница
В низходящ ред
В натоваренето и нервно ежедневие ние често бързаме за някъде и не внимаваме при употребата на мобилните си апарати. Те често биват изпускани, заливани, настъпвани, хвърляни и тем подобни други "нездравословни" за тях действия. В тази категория ще намерите превантивни мерки за запазването им както отвън, така и отвътре. Водещите производители на телефони произвеждат също и оригинални аксесоари за своите продукти, които да "замразят" лъскавия и приличен вид на Вашият смартфон.

Защо ви предлагаме аксесоари за телефони, таблети и други устройства?

Ние в Premiummobile.bg знаем колко важна част от устройствата за комуникация са аксесоарите. Те ви дават възможност да повишите работните функции на своя лаптоп, телефон или таблет, като пригодите работата на уреда към своите индивидуални изисквания и възможности.

Някои от тях имат конкретно заложена цел – да защитават вашето устройство от механично въздействие и така да удължат максимално неговия експлоатационен живот и качество на работа. С помощта на специално създадените аксесоари вече няма да се притеснявате, когато работите с таблета, смартфона или преносимия си компютър. Работата в екстремна обстановка за вас няма да бъде проблем.

Индивидуалният облик на вашето устройство е също нещо, което става напълно възможно, благодарение на подходящите аксесоари за мобилни телефони или таблети. Вие можете да се отличавате от тълпата, избирайки нещо, което ще промени облика на уреда или начина, по който го използвате. Бъдете индивидуалисти, залагайки на подходящите продукти.

Ние от Premiummobile.bg  ви предлагаме богат асортимент от gsm аксесоари за всички продавани от нас продукти, защото знаем, че такива ще ви бъдат необходими на даден етап от работата с вашето устройство. Предлагайки подходящи и напълно съвместими с нашите апарати, ние ви помагаме да спестите ценни време и енергия, пазарувайки всичко на едно място.

Цените, които ви предлагаме в тази категория са нещо, което със сигурност ще ви впечатли. Ние ви предлагаме преференциални цени за оригинални продукти с високо качество. От качеството им зависи в голяма степен, дали вашето устройство ще бъде максимално защитено и дали работните му опции ще задоволят вашите високи изисквания. Не е необходимо да правите компромис с качеството за сметка на цената, защото нашите аксесоари за телефони покриват перфектно и двата показателя.

Какви аксесоари ще откриете в тази категория?

При нас ще откриете всичко, необходимо за своя телефон, лаптоп или таблет. Всичко, което ще подобри работата на устройството и ще ви улесни напълно при ежедневна употреба е на ваше разположение. Отличната защита на апаратите е напълно гарантирана, защото ние залагаме само на продукти с високо качество, създадени от доказани производители. Ето какво можете да откриете в тази категория:

Калъфи

Калъфите са отлична възможност да защитите своя апарат при пренасяне и работа при екстремни условия. Те не само улесняват пренасянето, но защитават от прах, надраскване, замърсяване, намокряне и слънчева светлина, която много често е с фатални последици за дисплеите на смартфоните, таблетите и преносимите компютри. С помощта на подходящия калъф, вие ще осигурите както надеждна защита, така и персонален облик на своето любимо устройство.

Протектори

Протекторът за един чувствителен Touch Screen дисплей е като бронежилетката във военни условия. Защо да излагате на риск нещо, на което държите, след като имате възможност да му осигурите висока степен на защита, която ще удължи живота на вашето устройство и ще съхрани изцяло перфектните му работни опции.

Слушалки, зарядни устройства, мишки и клавиатури

Всеки един от тези продукти ви дава допълнителна възможност за работа с любимото ви мобилно устройство, както и възможност да замените важни компоненти, в случай че изгубите или повредите тези, с които апаратът е бил окомплектован. Качеството на този тип аксесоари ви позволява да работите с устройствата много по-лесно и при всякакви условия, за да бъде свързани с любимите си хора винаги и навсякъде и по всяко време.