I. Сервизът за мобилни устройства на PremiumMobile.bg


Мобилни телефони

Таблети

Лаптопи

Съвременният живот е немислим без съвременните технологии. Те помагат да се отпуснете, да работите, да общувате с близки и роднини, те са онова, с което движите и следите бизнеса си или са насреща, когато попаднете в кризисни ситуации. И най-важното – съвременните джаджи са насреща, за да спестите време при решението на всякакви въпроси. Понякога, обаче дори най-добрата електроника се проваля и за да бъде поправена се налага сервизно обслужване. На Вашето внимание диагностика, ремонт и замяна на части по лаптопи, телефони, таблети и друго оборудване! Добре дошли в професионалната работилница за ремонт на GSM телефони, таблети и лаптопи. Нашите специалисти за кратко време диагностицират причините за провал по вашата електроника. Те ще ви предложат най-доброто решение за отстраняване на проблема. Сервизният център използва модерно оборудване, оригинални компоненти и опит, изграждан в годините за ремонт на всички модели приспособления.

Предимства на ремонта в нашия сервиз:

Качеството на работата е подплатено с гаранционния период. Ако живеете на голямо разстояние от мястото, където се намира нашият сервиз, куриерите доставят електрониката ви до нас. Не е нужно да чакате дълго – диагностика ще се извърши в най-кратки срокове; Ремонтът се прави от професионални техници специализирани в поддръжка и ремонт на електроника; Смяната на дефектните части се извършва само с подмяна от оригинални резервни части. Нашето мото е „качество и ефикасност на всички възстановителни работи от всякакво естество. Офисът ни се намира в град Плевен, но сервизно обслужване на GSM, таблет или лаптоп може да бъде извършено на всяка точка страната. Това е възможно с експресните доставки в рамките на един работен ден. Това не оказва влияние върху цената на услугите по никакъв начин. Ако смятате, че се намираме в отдалечено или неудобно населено място, винаги може да съкратите разстоянието, като изпратите устройството си по куриерска фирма до нашия офис.

Защо да изберете сервизът на PremiumMobile.bg:

  • Ние работим с модерна и скъпа техника, която ни позволява да направим най-точната диагностика.
  • Винаги сме в крак с най-новото по отношение технологии и възможно най-близо до всички съществуващи модерни проблеми, които могат да се случат с умните устройства. Ръководим се по най-новите тенденции при диагностика и ремонт;
  • Разполагаме със сертифицирани и опитни специалисти във всяка област на технологии, програми, софтуери и хардуери;
  • Работим с оригинални нови части;
  • Предлагаме безплатна диагностиката за мобилните телефони;
  • Всяка диагностика и/или ремонт се извършват в рамките на няколко работни дни;
  • Издаваме гаранция за всеки ремонт;
  • На разположение сме по всяко време, както на телефонните линии, така и в контактната форма на сайта.

Какви видове електроника се приемат за ремонт в сервизния център:

Нашият онлайн магазин предлага всички най-нови марки и модели телефони, лаптопи и таблети. Наред с това при нас може да поръчате поправка на всяка една съвременна джаджа. Списък с наличните телефони, лаптопи, таблети, аксесоари и дронове може да разгледате в под менютата на всяка главна категория.

II. Сервизно обслужване и ремонт на мобилни телефони

Мобилни телефони – основна и много разпространена форма на комуникация. Днес те служат не само за телефонни разговори, но и за достъп до интернет, текстови съобщения и записване на всякакви събития, настъпили в света, водене на лични и бизнес разговори. За съжаление, мобилните телефони са създадени, за да улесняват работния процес и да са ни вид развлечение, но и те не са вечни. Създадени за да улесняват комуникациите, често могат да пострадат поради инциденти от различно естество. Обикновено мобилният телефон дава на потребителя много по-малък контрол, отколкото настолен компютър или лаптоп. На мобилен телефон е по-трудно да промените операционната система, да разследвате атаки на зловреден софтуер, да премахнете нежеланите приложения, да предотвратите набези и пр. Освен това производителите на телефони, често обявяват модела за остарял и спират актуализирането на софтуера. Ако това се случи ще се нуждаете от замяна с по-нов модел GSM.


Професионален ремонт на GSM: отзивчивост и наличност

Нашите опитни специалисти от сервизен център ще извършат ремонтни дейности на всякакво ниво. Те могат да се справят успешно, дори с най-сложна степен повреда, независимо от модел и марка. Ние предлагаме отзивчиво обслужване, диагностика и грижа за ремонта на вашия телефон. Ние ще ви осигурим по-надеждни, висококачествени и евтини услуги и продукти. • Търсите ли място, където е лесно, бързо и евтино да извършите ремонт на своя мобилен телефон? Нуждаете се от подмяна на дисплей, микрофон или други части? Време е да спрете търсенето! Защо да ремонтирам повреденият си смартфон? Никой не може да те принуди да поправиш или замениш дадена част от мобилното си устройство, но когато тя е отговорна за неефективността на апарата, то значи се нуждаете от нашите сервизни услуги за ремонт и поддръжка на GSM мобилни апарати.


Най-често срещани проблеми при GSM-ите:

Счупени дисплеи, намокряне на устройството, повреден микрофон/слушалка, слаб мрежов сигнал, бързо разреждаща се батерия, напълно умрял телефон и всякакви други проблеми от рода на: „не ми работи wifi, Bluetooth, телефонът ми забива, не работи нормално, изключва се, рестартира се, няма българско меню, заключил се е" и подобни, са в областта на нашите специалисти по сервизно обслужване на GSM апарати. За всякакви въпроси и проблеми с телефонния апарат ни потърсете.

Как ще помогнем за вашето мобилно устройство при някой от гореизброените проблеми?

1. Диагностика, софутерни ъпдейти
Извършваме диагностика и ремонт, смяна на софтуер, преинсталация и други сервизни или софтуерни манипулации.
2. Счупен дисплей / стъкло
Ремонт и смяна на стъкло/дисплей. При изпускане или силен удар, когато телефонът няма протектор, е много вероятно стъклото да се напука или натроши. Нашите техници силно препоръчват в тези случаи смяна на дисплей. Ние предлагаме само оригинални нови части. Подмяна на дисплея е един от най-ужасните проблеми за всеки мобилен телефон. Ремонт на надраскан или напукани дисплеи е нещо обичайно, поради което експертите са усъвършенствали професионалните си умения и ще отговорят на най-високи изисквания на ниска цена тъй като могат да предложат смяна на стъклото, като се запазва старият дисплей. Ето защо, ако екранът е повреден, достатъчно е да се свържете с нас и скоро телефонът ви ще е като нов.
3. Намокрен мобилен телефон
При получаване на намокрен телефон нашите специалисти започват външна диагностика, след което устройството се подсушава с помощта на специални химически материали, които абсорбират всякаква влага във устройството. Често поради бързане, невнимание или при нормална експлоатация в бита, хората намокрят мобилните си телефони без да искат. Тогава се изисква бърза реакция - в най-кратки срокове устройството трябва да бъде подсушено външно и вътрешно, както и тестване и проверка на всички вътрешни компоненти на мобилното устройство. Малко забавяне от страна на притежателя или невземане под внимание на този факт, то GSM–ът може да откаже завинаги. Дори попаднала малко влага или капчица на неподходящо място може да даде на късо и да увреди цялата електроника за броени секунди.
След намокряне, незабавно изключете устройството си и по възможност извадете батерията. Не включвайте апарата докато не получите изрично становище, че устройството Ви е напълно изрядно и може да се ползва.
4. Проблеми с чуването при телефонен разговор
Тестване и проверка на микрофони/слушалки, изолиране на втори микрофон. Често пъти самият проблем с неясно чуване или предаване на информацията по време на телефонен разговор, не идват от повреда в основния микрофон или слушалка. В много от случаите се оказва, че проблемът е от вторичния микрофон, който заглушава външните шумове. Ние предлагаме адекватна намеса след поставена цялостна диагностика и замяна на увредената/дефектирала част с нова.
Подмяна или ремонт на микрофон и/или слушалка често се налага поради факта, че телефонът не произвежда звуци! Услугите за подмяна на високоговорителя и микрофона са необходими най-вече за онези устройства, които внезапно откажат работен процес. Наред с други неща, говорителят може да се увреди и от силно слушане на музика. И тъй като манипулацията по подмяната е нелека задача, то при проблем от такова естество е редно да се свържеш с нас. След като бъде извършен цялостен ремонт или замяна на частта (микрофон и/или слушалка), отново ще може да слушате музика, да гледате видеоклипове и да провеждате безотказно телефонни разговори на своето устройство.
5.Проблеми с покритието или мрежовия сигнал
Подмяна на антена/ усилвател на мрежовия сигнал, тестване на компонентите, смяна на увредени кабели в телефона. При нас резервните части за всякакви модели смартфони са винаги на лице. Специалистите ни работят бързо, но това не е за сметка на качеството.
6. Батерията се разрежда прекалено бързо
Тестване на батерията със специален тестер – при установяване на дефект в батерията – предлагаме замяна с нова с 6 месеца гаранция. Ако проблема не е в батерията – можем да предложим ремонт на устройството.
7. Проблеми със зареждането
Смяна на гнездото за зареждане. Прах, малки деца, проблеми в електрическата мрежа или използване на неоригинално зарядно, са основните причини да се появят проблеми със зареждането на телефона. Нашите специалисти ще извършат диагностика, и ще дадат отговор веднага дали ще може да се ремонтира гнездото или ще се наложи да се замени целият с модул за зареждане с нов. След направена манипулация GSM устройството ще се зарежда перфектно.
8. Телефонът ми не се включва изобщо
В такова състояние на телефона в повечето случаи се сменя цялата дънна платка на устройството. Ние от Сервизният център на PremiumMobile.bg можем да се справим с повреда от всякакво естество по вашият GSM.

Защо да изберете нашата фирма за сервиз и поддръжка на GSM?

Компанията ни работи само с професионалисти. Дори, когато ремонтът изглежда евтин, това не означава, че е за сметка на качеството на услугите. Друг важен плюс - ние се опитваме да направим методите за комуникация и заявки за сервизиране удобни и за това сме имплементирали форма за поръчка директно на нашият сайт. Отношението на нашият екип към нашите клиенти е на много високо ниво. Ние ще слушаме внимателно, ще идентифицираме проблема и ще предприемем правилните действия за премахването му! Ремонтът на различни марки и модели GSM може да се случи много по-лесно, отколкото някога сте си представяли. Доброто отношение към всеки клиент не оказва влияние върху крайната цена на услугите. Заповядайте в нашия онлайн магазин и изберете своят продукт или услуга още сега!

III. Ремонт на таблети

В новата ера на технологии и комуникации няма как да не отделим подобаващо внимание на малкия, портативен и функционален заместител на GSM и лаптопи. Правилно сте се досетили, става дума за таблета.

Професионален ремонт на таблети: функционалност и достъпност

Днес всички технологични устройства за комуникация и интернет изискват профилактика и поддръжка. Не знаете към кого да се обърнете за поправка на таблет? Специалистите от нашия сервизен център ще могат да ремонтират всяко усложнение и независимо от модела и размера на таблета ще заменят старите части с нови, когато това се налага. Сервизното обслужване ви гарантира сигурност и спокойствие, дори в най-отчаяната ситуация. Специалистите от сервизния център ще се погрижат ремонтът на вашето устройство да е възможно най-надежден, качествен и достъпен>


Защо да ремонтираме таблети?

Както всички съвременни устройства, така и таблетът не е вечен и не е застрахован срещу инциденти. Било то поради невнимание, външни фактори, било то с напредване на времето за експлоатация таблетът може да даде дефекти в различни области. Ето, защо с правилна грижа и сервизно обслужване може да съхраните живота му за по-дълго. Таблетът ще ви се отблагодари с дълъг срок на експлоатация и безпроблемна, вярна служба.

Най-често срещани проблеми с таблети:

1.Смяна на сензорния екран
Често, когато таблетът падне, сензорният екран е първото, което пострадва, а това от своя страна се отразява значително на тактилните усещания при използване на таблета. С поръчка на ремонт и замяната на тази част Вашият таблет скоро отново ще функционира.
2. Подмяна на Wi-Fi модул
Използването на интернет е може би една от основните цели при използването на таблета, така че когато модулът на Wi-Fi изчезне, всеки собственик на такава джаджа, е добре да реагира, като потърси сервизно обслужване.
3. Подмяна на високоговорител / микрофон
Разбира се, микрофона на таблета не е толкова важен, колкото на телефон, но и тук повредата на говорителя има значително въздействие, поради което трябва да бъде ремонтиран.
4. Ремонт на конекторите
Когато захранващият вход се повреди, зарядът на таблета може да се превърне в доста тежък и досаден процес. Налага се да се обърнете към център за ремонт и поддръжка.
5. Смяна на батерията
Ако за известно време батерията зарежда, а след това, когато се наложи да я използвате бързо се изтощава, то това означава, че е време да замените. Нашите експерти ще го направят само за 10 минути и на най-ниската възможна цена!
Общи неизправности на таблета:


Ако не можете сами да разрешите неизправност по своя таблет, то не се отчайвайте. Човек може да е специализиран в своята област и още една-две, които да ползва за хоби, но не е нужно да разбира от всичко. По-добре е таблетът ви да бъде поправен и възстановен с нови части от специалисти. Нашите специалисти от Сервизният център на PremiumMobile.bg имат дългогодишен опит, който им позволява да извършват точна диагностика, правилно да определят причините за неизправността и да приложат най-качествен ремонт на таблети от различни марки.
Често потребителите на таблети се обръщат към сервизните центрове, за да заменят кутията на таблета. Модерните таблети обаче са снабдени с тежко стъкло и могат да се спукат поради прекомерно физическо въздействие или при падане. Замяната на екрана на таблета е отговорен процес, а всички грешки са очевидни и развалят външния вид на устройството. Такива могат също да нарушат работата на сензорния екран.
Нашият сервизен център premiummobile.bg разполага с цялото необходимо оборудване за висококачествени ремонти. Като поверите подмяната на екрана на таблета на нашите специалисти, няма да имате проблеми при работа с тъчскрийн. В същото време подмяната в нашия сервизен център се извършва за възможно най-кратки срокове.
Сериозен проблем може да бъде причинен от неизправността на сензорния екран. Ако дисплеят ви не отговаря на натискане, може да се наложи да смените сензора. В някои случаи причината за проблема се крие другаде и не е нужно да харчите пари за сензорния екран. Препоръчваме ви да изпратите таблета в нашият сервизен център, където той ще бъде грижливо обслужен.

Как ще помогнем на вашето портативно устройство:


Ние от сервизен център premiummobile.bg ще направим пълна диагностика. Цената й не е висока, за това, което извършваме. По време на диагностиката могат да бъдат установени и проблеми, за които дори не сте подозирали. Навременното им предотвратяване ще ви даде повече ефективност, бързина и коректно обслужване от страна на таблета.

Срок на диагностика и ремонт:

* Времето за ремонт може да варира в зависимост от неизправността на устройството**. Всички цени, посочени на сайта са окончателни, включително разходите за подмяна и разходите за резервни части. Нашият сервизен център предлага широк спектър от услуги. Ние ще ви помогнем, ако таблетът ви:
- Не се включва;
- Не се зарежда;
- Откривате проблеми със звука или картината;
- Бавно зарежда или забавя картината и звука;
- Изисква смяна на кутията и т.н.

Защо Сервизният център на PremiumMobile.bg?

Сервизът предлага качествен ремонт на таблети, замяна на стари или дефектирали части с нови, диагностика и сервизно обслужване. Причините за разпадането на таблета може да са от различно естество, независимо от вида на проблема, важно е да се свържете с професионалисти, които ще направи качествен ремонт. Ако трябва да поправите таблета в premiummobile.bg ще ви помогнат опитни експерти. Професионалните майстори извършват ремонт на таблети в най-кратки срокове, като същевременно осигуряват висококачествени услуги. Опитът и уменията им позволяват да отстранят всякакви проблеми с таблетите. Не се двоумете и в случаите, когато не сте уверени къде се крие проблем в таблета, но реално отказва да работи на пълен капацитет. Ние сме насреща!

IV. Диагностика, сервизно обслужване и ремонт на лаптопи

Лаптопите се превърнаха в достоен съперник на настолния компютър. От една страна таблети и мобилни телефони се опитват да ги заместят с годините, но дори непрестанната еволюция не е способна да ги заличи, като едно от най-добрите открития в ерата на технологиите не звучи ли по-добре Ако вашият лаптоп не е наред, експертите premiummobile.bg ще му помогнат за пълното възстановяване. В случай, че лаптопът е счупен или не сте наясно с причината да работи бавно или изцяло отказва работен процес, то не се двоумете да потърсите качествена услуга за ремонт на лаптопи. Днес много компании предлагат такива услуги, но не всички могат да ремонтират лаптопа на нужното ниво професионализъм и безотказност в качеството. Нашият сервизен център разполага с персонал от квалифицирани специалисти, които извършват надежден ремонт на лаптопи в най-кратки срокове.

Професионален ремонт на лаптопи: ефективност и достъпност

Не знам къде да занеса счупения си лаптоп? Не разбирам, защо лаптопът ми работи толкова бавно? Лаптопът ми не може да работи, без да е включен в контакта. Всичко това и още много въпроси могат да изникват в главата ви, а реално причината да стои затворена в кутията пред вас – вашият неработещ лаптоп! Специалистите на нашия сервизен център premiummobile.bg ще могат да поправят, независимо от модела и марката лаптоп. Ще се опитаме в най-кратки срокове да ви помогнем, дори ситуацията да изглежда наяве отчайваща или безнадеждна! Специалистите от сервизния център ще се погрижат ремонтът на вашето устройство да е възможно най-надежден, качествен и евтин.


Защо да ремонтираме лаптоп?

Видът на ремонта на лаптоп може да има голям обхват и да засяга части или серия от части в различна област.
Диагностика – извършва се, когато не е известна причината за нефункциониране на лаптопа;
Заливане с течност на лаптопа – трябва да се реагира на момента. Още при установяване на разлив върху устройството трябва да се свържете със сервиза по поддръжка и ремонт на лаптопи и да уточните начините за изпращането му на място. От тях може да получите и кратък инструктаж, за това което може и не може да правите с лаптопа, преди той да постъпи в сервизния център.
Помнете: Дори малко забавяне може да окаже непоправими щети над устройството. Това задължително се прави от специалисти и при необходимост замяна на части;
Подмяна на вентилатора – когато лаптопът ви работи шумно или вентилаторите за охлаждане не спират работа, значи имате проблем. След диагностика на тези части може да се каже, такива дали да бъдат подменени с нови или само почистени;
Смяна на клавиатурата – понякога от износване, а понякога от външни фактори клавиатурата на лаптопа може да откаже работа. Замяната на части от нея или цялостно се извършва от оторизиран сервиз;
За други услуги проверете по телефон:
Замяна на матрица.
Инсталиране / възстановяване на операционна система.
Поправка/замяна на дънна платка.
Смяна на слушалки.
Смяна на звукова карта.
Подмяна на USB конектора;
Замяна на матрици и износени лампи;
• Срок на диагностика и ремонт по лаптопи:
* Времето за ремонт може да варира в зависимост от неизправността на устройството**
Всички цени, посочени на сайта са окончателни, включително разходите за подмяна и разходите за резервни части.
• Квалифицирани специалисти ще ви помогнат, ако вашият лаптоп:
Не се включва;
Ако се включва, но не зарежда операционната система;
Ако откривате проблеми с изображението или липсват такива (черен екран);
Ако лаптопът не зарежда обичайно;
Ако лаптопът показва син екран и т.н.
Ако се нуждаете от надежден и бърз ремонт на лаптопи, нашият сервизен център ще ви осигури гаранция за всички услуги и продукти.

Най-често срещани проблеми с лаптопи

Общи проблеми с лаптопа са от типа на:
Неизправностите при лаптопите могат да имат различен характер. Те могат условно да бъдат разделени на софтуер и хардуер, в случай, че няма външни видими белези. Понякога потребителят не може да се справи сам с проблема. При липса на професионални умения е по-добре да не се опитвате сами да решите проблема, а да предадете лаптопа за диагностика и ремонт на опитни специалисти. По този начин собственикът може да избегне влошаване на ситуацията, в резултат на неефективни действия. Качественият ремонт на лаптопите може да се извърши само ако има достатъчно знания и опит.
Понякога потребителите започват да забелязват, че лаптопът е станал много горещ. Това се дължи на неизправност на охладителната система. Ако не бъдат взети своевременни мерки за възстановяване на работата, това може да доведе до сериозни щети, които от своя страна да покачат още повече разходите за ремонт.

Прегряването допринася за неуспеха на различните компоненти на лаптопа, например дънната платка, видео адаптер и т.н. Ето, защо ако откриете, че лаптопът прегрява със случайни рестартирания, неизправност в дисплея или други недостатъци, то не бива да се отлага ремонта в професионален сервиз. Ще извършим диагностиката и ще определим дали е необходима подмяна на вентилатора или е достатъчно само да се почисти.
Бавната работа на лаптопа, забиване и спиране може да бъде в резултат на различни причини. В такива случаи, можете да изпратите лаптопа си за диагностика и да бъдат предприети незабавни мерки за възстановяване функционалността му. В сервиза се прави профилактика с почистване, премахване на вируси, преинсталация на операционната система и софтуера, в зависимост от конкретния случай.
Сервизният център на PemiumMobile.bg предоставя широка гама от услуги. Професионалните техници ще ремонтират лаптопа, независимо от естеството на неизправността.

Как ще помогнем на вашия лаптоп?

Лаптопите могат да крият редица проблеми. Сред тях са повредени матрици(дисплеи), замърсена(запрашена) вътрешна част, лоша или постоянна работа на вентилаторите, заливане с течност, изпускане (счупен корпус), повредена клавиатура/тъчпад, повредени странични портове, повредена букса за зареждане, проблем със зарядното устройство, дефектирала батерия, слаб сигнал на wifi, умрял лаптоп, изгорял компонент, висока температура на работа.
При всеки един от тези проблеми, ние можем да помогнем с:
1. Подмяна на матрицата с нова
Оригинална нов/втора употреба или китайска. Както всяко нещо си има срок на живот, така е и с всяка джаджа. Така, че не се чуди ако двугодишният ти лаптоп забавя или напълно отказва да работи. Не се колебай да се консултираш с нашият сервиз за диагностика и ремонт на лаптопи;
2. Почистване със сгъстен въздух и специални почистващи материали, които не увреждат компонентите, смяна на термо-паста – това е нещо като отделна услуга, която струва само 30 лв;
3. Почистване на вентилаторите/замяна с нови;
4. Тестване на засегнатите от заливане компоненти на компютъра и съответно поставяне на „становище“, диагностика;
5. Предлагане на нов корпус – нов/китайски/втора употреба;
6. Повредени странични портове има възможност да се заменят с нови и да се отстрани проблема;
7. Смяна на буксата за зареждане – когато лаптопът не зарежда пълноценно или въобще не зарежда;
8. Зарядното устройство в повечето случаи дефектира от агресивно навиване на кабела. Съответно се сменя кабел или се скасява. В краен случай се предлага ново зарядно китайско/оригинално;
9. При батериите има няколко опции
• да се подмени с нова (китайска/оригинална)
• да се рециклира частично - сменят само дефектиралите клетки
• да се рециклира цялостно - сменят всички компоненти в батерията
10. Подмяна на модула за безжичната мрежа с нов.
Винаги има опция да се направи диагностика и да се прецени дали има възможност за ремонт или ще струва прекалено скъпо. Клиентът е уведомяван и в двата случая, след което получава компетентно мнение кое е най-правилното и най-изгодно решение на съответния проблем. Всеки компонент може да бъде заменен с нов и да бъде в различен ценови диапазон, защото работим с много вносители на части. Предлагаме още диагностика, за да се установи проблема – дали е във вентилаторите, радиаторите, термо-пастата или сензора за топлина.

Услугата диагностика се заплаща при лаптопите.


Ако вашият лаптоп не е наред, експертите от Примиъм Мобайл ЕООД ще помогнат да го възстановите.
Днес много компании предлагат такива услуги, но не всички могат да ремонтират лаптопа на достатъчно високо ниво и качество. В нашият сервизен център ще попаднете не само на персонал от квалифицирани специалисти, които извършват надежден ремонт на лаптопи, но и професионално обслужване в най-кратки срокове!

V. Условия и ред на работа

Работим с професионално оборудване, което позволява пълна диагностична работа и откриване на най-заплетени дефекти, причина за нефункциониране на дадено устройство. Опитът ни е голямо преимущество, а резервните оригинални части, които използваме за замяна, ремонт и поправка на GSM телефони, лаптопи, таблети, са от най-високи ниво. Всичко се извършва за минимално кратки срокове.

Канален ред за предоставяне на сервизни услуги:

1. Доставка на нефункциониращото устройство с документ в сервизния център;
2. Диагностика;
3. Хармонизиране на разходи и време на работа;
4. Ремонт и сервизно обслужване;
5. След като електрониката бъде възстановена, клиентът е уведомен и получава работеща техника с гаранционен формуляр.

Какво се потвърждава от гаранцията за ремонт:

Гаранционният срок е сигурността за качеството на приложените действия и извършените услуги по техниката ти; Спазваме всички технически условия, определени от производителите на технологията; Натрупаният през годините опит и увереността ни дават право да дадем гаранция за всяка предприета стъпка; Разполагаме с богата наличност от оригинални резервни части за всякакви модели части за телефони, таблети и лаптопи.

Как да платя за услугата?

Разходите за диагностика и ремонт се изчисляват сумарно в края и след приключване на сервизното обслужване. По този начин клиентът може да види всичко черно на бяло за цени на услуги извършени по устройството му. Цялата сума може да бъде заплатена в брой, с банкова карта или с банков превод.

Ние предлагаме

Ремонт и поправка на всяка неизправност по: лаптопи, смартфони телефони, таблети, аксесоари за тях и дронове. Екипът ни имат богат опит и професионални умения, които помагат бързо да бъдат идентифицирани причините за нефункциониране на устройствата. Не се колебайте да се свържете с нас на посочената контактна форма.